Ptiu drace!!! Sex cu minore în biroul primăriei: Edilul le-ar fi plătit pe cele două fete!

Ptiu drace!!! Sex cu minore în biroul primăriei: Edilul le-ar fi plătit pe cele două fete!

Primarul din comuna Mogoşeşti-Siret, județul Iași, Damian Butnariu, ar fi recunoscut în instanţă că a făcut sex cu două minore de 17 ani, chiar în sediul primăriei.

Damian Butnariu ar fi întreţinut raporturi sexuale cu cele două fete, victime ale unei reţele de trafic de minori din zona Paşcaniului.

Una dintre acestea fusese răpită de la şcoală chiar cu câteva ore înainte de a fi vândută primarului. După incident, fata ar fi încercat să se sinucidă. Procesul proxeneţilor care îi serveau copile edilului urmează să se reia la Curtea de Apel Iaşi, scrie BZI.ro.

Damian Butnariu, primarul din Mogoşeşti-Siret, ar fi făcut sex cu două fete de 17 ani, chiar în sediul primăriei, plătind pentru asta 100 de lei unui traficant de carne vie din zona Paşcaniului.

Informaţia apare în dosarul în care mai mulţi proxeneţi periculoşi din acea zonă sunt judecaţi pentru fapte de trafic de carne vie pe care le-ar fi comis în perioada 2007-2008. Individul care i-ar fi vândut minore lui Butnariu, pe nume Adrian Buduroi, a fost condamnat la 15 ani de puşcărie şi obligat, ironia sorţii, să dea statului banii pe care i-a primit de la primar, în schimbul serviciilor sexuale – 100 de lei.

Numele lui Damian Butnariu a ajuns în atenția poliţiştilor de la Paşcani, pentru prima dată, în 2007.

La acea dată, o fată de 17 ani, pe nume Diana, între timp căsătorită, a formulat o plângere împotriva proxenetului Adrian Buduroi, pe care îl acuza că a răpit-o, atât pe ea, cât şi pe sora sa.

Tânăra a spus că, în acea vară, ea şi sora sa – în vârstă de 16 ani – au avut un conflict cu mama lor şi au plecat de acasă. Un tânăr la care au apelat le-ar fi dus la Adrian Buduroi, care locuia în suburbia Fântânele din Paşcani. Acesta le-ar fi abuzat sexual încă din a doua seară, scenele fiind filmate.

Sursa: BZI.ro

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânăr de 25 de ani dintr-o comuna din Botoșani, prins beat la volan!

astăzi, 18:55
25

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control pe strada Școlii din comuna Havârna un autoturism...

USR Botoșani: USR oprește din nou specula cu locurile de veci!

astăzi, 18:21
68

După ce, în 2021, consilierul USR Raluca Curelariu a stopat mafia din cimitirele botoșănene printr-un amendament ce a limitat bișnița,  primarul social democrat aflat încă &icir...

Un bărbat rănit într-un accident a rămas blocat în mașină, au intervenit pompierii!

astăzi, 17:55
262

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a fost rănit după ce mașina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-un gard. Evenimentul s-a produs pe raza localit...