Primarul comunei Dangeni, implicat intr-un nou accident rutier! FOTO, VIDEO
ACCIDENT!

Un accident de circulatie in care au fost implicate doua autoturisme si in urma caruia o persoana a fost ranita  a avut loc, vineri seara, pe drumul european Botosani - Targu Frumos, in apropiere de Lebada.

Primarul comunei Dangeni, implicat intr-un nou accident rutier! FOTO, VIDEO

Cele doua autoturisme se deplasau dinspre Zăicești spre municipiul Botosani. In fata circula un Daewoo Matiz, condus de o femeie in varsta de 53 de ani, iar in spate un Renault Kadjar, condus de un barbat de 45 de ani.

In Renault, pasager pe scaunul din dreapta era primarul comunei Dangeni, Catalin Rotundu. La un moment dat Renault-ul a intrat in depasirea Matizului, dar autoturismul condus de femeie a virat stanga pentru a intra pe un drum, cele doua masini ciocnindu-se.

In urma impactului, primarul Catalin Rotundu a acuzat dureri la un picior, insa a refuzat transportul la spital, chiar daca la fata locului a sosit ambulanta SMURD. In schimb, la spital a ajuns soferita de 53 de ani, care a fost ranita in urma impactuui. 

Soferii celor doua masini nu s-au inteles deloc cu privire la cele intamplate, fiecare avand propria versiune desre cauzele producerii evenimentului rutier.

Cercetarea facuta de politisti la fata locului a stabilit ca de vina pentru producerea accidentului este barbatul care se afla la volanul masinii Primariei Dangeni, pe numele acestuia fiind deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Pompierii au fost chemati pentru pentru a curata carosabilul.

Primarul comunei Dangeni, Catalin Rotundu, a mai fost implicat intr-un accident rutier ce a avut loc in luna mai a anului 2015, cand a fost grav ranit. (detalii aici)








 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Actorii botoșăneni care au călcat pe covorul roșu de la Cannes revin în Botoșani! (Foto)

astăzi, 11:55
69

Comunitatea Rușilor Lipoveni din Botoșani, împreună cu Uniunea Armenilor din România - sucursala Botoșani, invită publicul pe 24 martie, la ora 12.30, în Sala “Eminescu&rd...

Mesaj devastator pentru politicieni de la copilul unor români care muncesc în Italia: ”I-au înstrăinat pe părinții mei!” / ”Noi o să fim puterea țării!”

astăzi, 11:25
121

La doar 15 ani, Denis, un adolescent de origine română născut și crescut în Italia, a devenit subiectul unei dezbateri intense după ce a postat pe rețelele de socializare un mesaj pat...

S-au oprit sau nu căutările lui Ayan pe timpul nopții? Mărturisirea unui localnic: ”Aici pot confirma!” (Foto)

astăzi, 10:34
1155

Din fericire, copilul a fost găsit luni de către polițiști. Micuțul era nevătămat, fiind predat imediat medicilor pentru a fi evaluat medical.Dispărut de duminică, în jurul orei 15....