Presa italiană: Cățeluș aruncat pe fereastra unei mașini cu numere românești!

Cățelul înfricoșat era pe punctul de a fi lovit de mașinile care circulau cu mare viteză dar din fericire pentru el, trecătorii au reușit să îl recupereze și au chemat poliția.

Presa italiană: Cățeluș aruncat pe fereastra unei mașini cu numere românești!

Un eveniment regretabil a avut loc pe data de 21 februarie, chiar înaintea orei prânzului, pe autostrada A4 (Torino-Trieste), un câine a fost aruncat de la fereastra unei mașini marca BMW cu numere de înmatriculare românești, scrie pianetadonna.it.

Pe autostrada A4, în dimineața târzie a zilei de 21 februarie, șoferii au fost martorii unei abandonări crude. Ei au văzut cum anumite persoane care călătoreau la bordul unui BMW cu numere românești, au aruncat pe fereastra mașinii un cățeluș speriat și apoi au demarat în grabă.

Martorii au luat numărul mașinii, un BMW de culoare roșie, și l-au înmânat poliției.

Cățelul înfricoșat era pe punctul de a fi lovit de mașinile care circulau cu mare viteză dar din fericire pentru el, trecătorii au reușit să îl recupereze și au chemat poliția.

Patrula trimisă de Camera de Operațiuni a Poliției Rutiere a luat câinele și l-au dus la un cabinet veterinar. Mai târziu el va fi dus la un centru specializat și apoi i se va căuta o casă.

BMW-ul, potrivit martorilor, avea plăcuțe de înmatriculare cu numere românești, dar, indiferent de naționalitate, gestul pe care l-au făcut a fost teribil și crud și trebuie pedepsit sever, scrie sursa citată, conform rotalianul.com.

În Italia, infracțiunea de abandonare a animalelor (articolul 727 din Codul Penal) se pedepsește cu închisoare de până la 1 an și cu amendă de la 1.000 la 10.000 de euro. În timp ce pentru infracțiunea de maltratare a animalelor, închisoarea este de la 3 la 18 luni, iar amenda este de la 5.000 la 30.000 de euro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...