Prădat în plină zi de doi soți de etnie romă!
BOTOSANI

Un bărbat care se deplasa pe o stradă din municipiul Botoșani a rămas fără portofelul în care avea actele, cei care l-au prădat fiind doi soți de etnie romă. 

Prădat în plină zi de doi soți de etnie romă!

Patrula auto mixtă formată dintr-un polițist și un polițist local a preluat un apel 112 la intersecția străzii Nicolae Iorga cu Calea Națională, unde Mihai B. a sesizat faptul că mai multe persoane de etnie romă i-au sustras portofelul din buzunar. 

Ajunsă la fața locului patrula a efectuat verificări în zonă, ocazie cu care pe strada Poștei au fost identificați autorii furtului.

Numiții S. N. E. în vârstă de 29 de ani din Botoșani, S. A. în vârstă de 23 de ani soția autorului, au fost conduși la sediul IPJ pentru continuarea cercetărilor.

Portofelul împreună cu actele au fost găsite pe strada Mihail Kogălniceanu nr. 1 lângă sediul PNL, fiind înapoiate apelantului. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
105

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
34

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
233

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...