Pompierii în alertă, pentru salvarea unui copil din apele Bașeului!
UPDATE!

Pompierii în alertă, pentru salvarea unui copil din apele Bașeului!

Pompierii au fost solicitați, miercuri după-amiază, să scoată din apele Bașeului un copil în vârstă de aproximativ 14 ani. Este vorba despre o zonă aflată între Podriga și Săveni, unde apele au crescut foarte mult după ploile din ultimele zile. 

La locul solicitării s-au deplasat trei echipaje de pompieri, printre care și TIM (Terapie Intensivă Mobilă) și de la Serviciul Județean de Ambulanță. În jurul orei 20.00, pompierii au reușit să recupereze trupul copilului, iar în prezent se efectuează manevre de resuscitare.

UPDATE, ora 20.50: Copilul este transportat la spital de echipajul de Terapie Intensivă Mobilă. Victima este inconștientă, ventilată mecanic. Potrivit datelor furnizate de ISU Botoșani, alte două ambulanțe se află la fața locului, pentru a oferi asistență medicală familiei băiatului.   

UPDATE, ora 23.00: Potrivit ultimelor informații, băiatul în vârstă de 14 ani nu a supraviețuit, în ciuda eforturilor depuse de medici.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Covor asfaltic nou turnat pe drumul județean din Copălău (Foto)

astăzi, 11:18
11

După ce în toamnă a fost refăcută fundația drumului, ieri s-au finalizat lucrările de reabilitare prin turnarea de covor asfaltic pe DJ208H, în Copălău, pe sectorul cuprins î...

A sfidat legea: Botoșăneancă arestată pentru 30 de zile!

astăzi, 10:29
114

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi – Compartimentul Supravegheri Judiciare au sesizat instanța de judecată cu privire la nerespectarea obligațiilor impuse prin control jud...

Preotul care slujește de peste un sfert de secol în Biserica-simbol a Botoșanilor: ”Din Cenușăreasa orașului a ajuns o frumoasă mireasă a lui Hristos!” (Foto, Video)

astăzi, 10:08
379

Pr. Dumitru-Florentin Mateciuc, născut pe 9 octombrie 1964, este licenţiat al Facultăţii de Teologie Bucureşti. De 26 de ani slujește în biserica-simbol a orașului Botoșani, care astăzi...