Pompierii au stabilit cauza producerii incendiului din Centrul Vechi!

20 de pompieri militari au acţionat, marți, cu patru autospeciale, pentru stingerea incendiului care a cuprins acoperișul unei clădiri din Centrul Istoric al municipiului Botoșani.

Pompierii au stabilit cauza producerii incendiului din Centrul Vechi!

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost anunțat despre producerea evenimentului 13.32. 

La sosirea gărzii de intervenţie, ardea acoperișul pe o suprafața de cca. 80 mp, existând pericolul de propagare a flăcărilor la întreaga clădire, dar și la imobilele învecinate.

Pentru stingerea incendiului, îndepărtarea oricăror riscuri de reaprindere şi înlăturarea efectelor s-a intervenit mai bine de două ore.

Intervenţia a fost îngreunată pe de o parte, de cantitatea mare de materiale combustibile din care era construit acoperișul, iar pe de altă parte de accesul limitat al autospecialelor din cauza ghivecele stradale din beton.

Pompierii au reuşit să salveze şi să protejeze bunuri materiale în valoare de aproximativ 1.500.000 lei. Valoarea bunurilor distruse a fost estimată la cca. 5.000 lei.

Proprietara unei locuințe a suferit un atac de panică și a primit îngrijiri medicale, la fața locului, de la paramedicii SMURD.

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unui coș de fum deteriorat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
117

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
706

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
239

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...