Pompier botoșănean, scos din secția de votare pe targă

Pompier botoșănean, scos din secția de votare pe targă

Un pompier al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, a fost transportat cu ambulanța la spital, după ce i s-a făcut rău, în timp ce asigura paza la Secția de votare nr. 41, de la Grădinița nr. 22, din Parcul Tineretului. Incidentul a avul loc în jurul orei 20:00, cu puțin înainte ca secțiile să se închidă.

Și-a pierdut cunoștința și s-a prăbușit pe ciment, căzătura provocându-i un traumatism cranian. Colegii din comisia de votare au solicitat ajutor, prin apel la 112, observând că cel căzut începea să facă spume la gură.

Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, a fost preluat de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță ți transportat spre Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului „Mavromati”. Acolo, cadrele medicale l-au supus unor investigații de specialitate.

Potrivit diagnosticului emis la scurt timp, acesta a suferit o criză de comiţialitate și a necesitat internare pe secția de Neurologie.

Procesul de votare nu a fost întrerupt, locul pompierului fiind imediat luat de către un paznic de rezervă.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

astăzi, 21:57
121

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
35

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
56

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...