Polițiștii botoșăneni, mobilizați pentru găsirea unei fetițe de 6 ani!

"Asiguraţi-vă că ştiu numele dumneavoastră complet sau pe cel al bunicilor, numerele de telefon/adresa, pe care să le poată divulga în situaţia în care s-au rătăcit! Învăţaţi-i să evite compania străinilor şi să anunţe o persoană de încredere atunci când cineva îi face să se simtă inconfortabil!".

Polițiștii botoșăneni, mobilizați pentru găsirea unei fetițe de 6 ani!
În după-amiaza zilei de marți, poliţiştii botoşăneni au fost sesizaţi de o femeie cu privire la faptul că fiica ei minoră, de 6 ani, care plecase la un magazin din apropierea locuinţei, neînsoţită şi fără supravegherea unui adult, nu a revenit la domiciliu.
 
În cel mai scurt timp, s-au constituit echipe de căutare, fiind mobilizaţi peste 20 de poliţişti, iar în mai puţin de o oră de la momentul sesizării, aceasta a fost depistată la un alt magazin, din acelaşi cartier, unde se dăpostise, având în vedere condiţiile meteo, informează un comunicat al IPJ Botoșani.
 
Poliţiştii atrag din nou atenţia părinţilor cu privire la necesitatea supravegherii corespunzătoare a minorilor, în permanenţă, astfel încât să poată fi evitate situaţiile de victimizare a acestoa.
 
"Asiguraţi-vă că ştiu numele dumneavoastră complet sau pe cel al bunicilor, numerele de telefon/adresa, pe care să le poată divulga în situaţia în care s-au rătăcit! Învăţaţi-i să evite compania străinilor şi să anunţe o persoană de încredere atunci când cineva îi face să se simtă inconfortabil!", au transmis reprezentanții Poliției Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Deschiderea oficială a Olimpiadei Naționale de Limba ucraineană la Botoșani (Foto)

astăzi, 09:22
42

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se desfășoară a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pres...

USR Botoșani: Primari cu apucături de mafiot

astăzi, 08:42
159

Apropierea alegerilor de pe 9 iunie și intrarea în campania electorală scoate ce-i mai rău din anumiți primari și acoliți ai acestora. Membrii Alianței Dreapta Unită se confruntă cu sit...

Fals polițist descoperit de DIICOT, ce ”arsenal” au găsit polițiștii în mașina unui botoșănean!

astăzi, 08:21
250

În luna ianuarie 2024, martorul denunțător G.G., care are calitatea de inculpat într-un dosar al DIICOT Iași, în care este acuzat de trafic de persoane și proxenetism, și se afl...