Polițiștii au reținut ieri un agresor sexual la Botoșani, după ce a atacat o femeie în lift ziua în amiaza mare!

Polițiștii au reținut ieri un agresor sexual la Botoșani, după ce a atacat o femeie în lift ziua în amiaza mare!

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tănăr de 29 de ani din municipiul Botoșani, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de agresiune sexuală.

“Din probatoriul administrat s-a stabilit faptul că la data de 25.01.a.c., bărbatul ar fi urmărit o femeie de 38 de ani din municipiul Botoșani,  până în liftul din scara blocului unde aceasta locuia și ar fi efectuat acte de natura sexuală în fața femeii”, au anunțat polițiștii de la Botoșani.

După comiterea faptei, tânărul a părăsit imobilul respectiv, plecând într-un loc necunoscut.

Au fost alertate toate echipajele de ordine publică și rutieră aflate în teren, iar la nivelul Poliției Municipiului Botoșani s-a constituit echipă operativă, care în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate au stabilit identitatea autorului, acesta fiind depistat la domiciliu.

“Tânărul a fost introdus in Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi sa fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, au mai adăugat polițiștii.

Ieri, până a fost prins, tânărul nu a fost la prima faptă de acest gen. Mama unei tinere ne-a povestit că fiica ei, în vărstă de 16 ani, în timp ce se afla pe Strada Armeană din municipiul Botoșani, în jurul orei 14:20, a fost urmărită de același tânăr, care își etala zonele intime în plină stradă urmarind tânăra.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
11

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
128

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
740

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...