Poliţiştii au finalizat ancheta privind accidentul în care a fost implicată o autospecială a IPJ. Vezi cine se face vinovat!

Poliţiştii au finalizat ancheta privind accidentul în care a fost implicată o autospecială a IPJ. Vezi cine se face vinovat!

   Foto: Facebook Radar Botosani Oficial

Poliţiştii de la Serviciul Rutier au finalizat ancheta în cazul accidentului de sâmbătă, în care a fost implicată o autospecială a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoșani. 

Astfel, potrivit constatărilor, şoferiţa de 28 de ani aflată la volanul unui VW Golf se face vinovată pentru că nu a acordat prioritate maşinii poliţiei, chiar dacă cea din urmă a trecut pe culoarea roşie a semaforului. 

Maşina Poliţiei, condusă de o tânără agent, era în misiune, circulând pe Bulevardul Mihai Eminescu, şi conform legii avea voie să încalce normele rutiere din intersecţie. Poliţiştii i-au suspendat permisul de conducere tinerei vinovate, pentru o perioadă de 60 de zile. 

În cursul acestui an au mai fost accidente cu autospeciale, însă cele aparţinând Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă sau Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

În luna ianuarie, un şofer neatent a acroşat un echipaj TIM SMURD ce depăşea o coloană de maşini pe strada Primăverii pentru a interveni la un accident rutier.  În luna martie, o ambulanţă a fost distrusă în zona Lebăda, după ce şoferul unui autoturism Audi a derapat şi a pătruns pe contrasens izbindu-se în autospecială. 

În luna august, un echipaj SMURD EPA a fost implicat într-un accident la intersecţia Bulevardului Mihai Eminescu cu strada Sucevei. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Modificări în conducerea unei instituţii botoşănene, aprobate de Consiliul Judeţean

astăzi, 07:02
1495

Este vorba de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului, care pierde funcţia de şef Centru deservire şi transport, iar Serviciul Adopţii şi Postadopţii se transform...

Adolescent înecat în Iazul Polonic!

Duminică, 22 Iulie 2018
2269

S-a întâmplat duminică după-amiază în Dorohoi, după ce un grup de prieteni s-au dus la scăldat în iazul din marginea municipiului. Tânărul de 17 ani ar fi intrat &i...

Jim Fergus - "O mie de femei albe"

Duminică, 22 Iulie 2018
247

Recenziile favorabile, ideea că povestea are la bază un moment mai puţin cunoscut şi mai puţin mediatizat din istoria Statelor Unite şi afirmaţia lui Gérard Depardieu, aflată pe coperta...