Poliţiştii au finalizat ancheta privind accidentul în care a fost implicată o autospecială a IPJ. Vezi cine se face vinovat!

Poliţiştii au finalizat ancheta privind accidentul în care a fost implicată o autospecială a IPJ. Vezi cine se face vinovat!

   Foto: Facebook Radar Botosani Oficial

Poliţiştii de la Serviciul Rutier au finalizat ancheta în cazul accidentului de sâmbătă, în care a fost implicată o autospecială a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoșani. 

Astfel, potrivit constatărilor, şoferiţa de 28 de ani aflată la volanul unui VW Golf se face vinovată pentru că nu a acordat prioritate maşinii poliţiei, chiar dacă cea din urmă a trecut pe culoarea roşie a semaforului. 

Maşina Poliţiei, condusă de o tânără agent, era în misiune, circulând pe Bulevardul Mihai Eminescu, şi conform legii avea voie să încalce normele rutiere din intersecţie. Poliţiştii i-au suspendat permisul de conducere tinerei vinovate, pentru o perioadă de 60 de zile. 

În cursul acestui an au mai fost accidente cu autospeciale, însă cele aparţinând Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă sau Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

În luna ianuarie, un şofer neatent a acroşat un echipaj TIM SMURD ce depăşea o coloană de maşini pe strada Primăverii pentru a interveni la un accident rutier.  În luna martie, o ambulanţă a fost distrusă în zona Lebăda, după ce şoferul unui autoturism Audi a derapat şi a pătruns pe contrasens izbindu-se în autospecială. 

În luna august, un echipaj SMURD EPA a fost implicat într-un accident la intersecţia Bulevardului Mihai Eminescu cu strada Sucevei. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Guvernul a aprobat modernizarea drumului Botoşani-Târgu Frumos!

astăzi, 18:16
99

Guvernul a aprobat, în şedinţa de joi, indicatorii tehnico-economici aferenţi obiectivului de investiţii ,,Modernizare DN 28B Târgu Frumos - Botoșani km 0+000 - km 76+758”, de p...

O botoşăneancă, prietenă din studenţie cu tânăra ucisă la metrou. "Un suflet cald, o domniţă fină"

astăzi, 17:41
1002

Interpreta de muzică populară Georgiana Spînu a fost colegă de facultate și prietenă cu Alina Ciucu, tânăra care a sfârșit tragic la metrou.Alina Ciucu era o tânăr...

Numărul de posturi din penitenciare va fi majorat!

astăzi, 17:39
133

Posturile pentru sistemul penitenciar se suplimentează cu 1000 de locuri, de la 15.041 la 16.041, potrivit unei hotărâri de Guvern aprobată în ședința de astăzi.Nevoia de suplime...