Poliţiştii au finalizat ancheta privind accidentul în care a fost implicată o autospecială a IPJ. Vezi cine se face vinovat!

Poliţiştii au finalizat ancheta privind accidentul în care a fost implicată o autospecială a IPJ. Vezi cine se face vinovat!

   Foto: Facebook Radar Botosani Oficial

Poliţiştii de la Serviciul Rutier au finalizat ancheta în cazul accidentului de sâmbătă, în care a fost implicată o autospecială a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoșani. 

Astfel, potrivit constatărilor, şoferiţa de 28 de ani aflată la volanul unui VW Golf se face vinovată pentru că nu a acordat prioritate maşinii poliţiei, chiar dacă cea din urmă a trecut pe culoarea roşie a semaforului. 

Maşina Poliţiei, condusă de o tânără agent, era în misiune, circulând pe Bulevardul Mihai Eminescu, şi conform legii avea voie să încalce normele rutiere din intersecţie. Poliţiştii i-au suspendat permisul de conducere tinerei vinovate, pentru o perioadă de 60 de zile. 

În cursul acestui an au mai fost accidente cu autospeciale, însă cele aparţinând Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă sau Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

În luna ianuarie, un şofer neatent a acroşat un echipaj TIM SMURD ce depăşea o coloană de maşini pe strada Primăverii pentru a interveni la un accident rutier.  În luna martie, o ambulanţă a fost distrusă în zona Lebăda, după ce şoferul unui autoturism Audi a derapat şi a pătruns pe contrasens izbindu-se în autospecială. 

În luna august, un echipaj SMURD EPA a fost implicat într-un accident la intersecţia Bulevardului Mihai Eminescu cu strada Sucevei. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Invitație pentru iubitorii de artă: Expoziția „Salon de primăvară – Liviu Șoptelea și prietenii”

astăzi, 08:32
4

Evenimentul este organizat de Societatea Culturală ”Expo-Art” Botoșani și reunește pe simeze lucrări de pictură și tehnică mixtă, creații ale unor artiști botoșăneni din diver...

Probleme penale pentru o tânără șoferiță din Suceava după ce a achiziționat mașina de la un botoșănean!

astăzi, 08:04
117

Polițiștii care efectuau activități de control trafic rutier pe raza satului Voievodeasa, comuna Sucevița, județul Suceava, au oprit pentru control un autoturism Renault Megane Scenic.La vol...

Olimpicii fotbaliști din Botoșani, pe podium la faza zonală a competiției! (Foto)

astăzi, 07:34
157

Echipele reprezentative ale județului Botoșani, care s-au calificat la această fază a competiției, s-au întors acasă cu rezultate remarcabile.”Atât băieții, cât și...