Poliția solicită sprijin pentru găsirea unui botoșănean: A urcat într-o mașină de ocazie din Suceava, dar nu a mai ajuns la Botoșani!

Cei care deţin date cu privire la persoana în cauză sunt rugaţi să apeleze Poliţia prin 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Poliția solicită sprijin pentru găsirea unui botoșănean: A urcat într-o mașină de ocazie din Suceava, dar nu a mai ajuns la Botoșani!

Poliţia din Suceava caută un bărbat în vârstă de 48 de ani, Vasile Bursuc, cu domiciliul în sat Plopenii Mici, comuna Ungureni, județul Botoșani, care, la data de 19 martie 2019 a plecat din zona Orizont din municipiul Suceava, județul Suceava, cu un autoturism de ocazie în direcția Botoșani, şi nu a mai ajuns acasă.

Bărbatul are 1,65m înălţime, 60 kg, păr drept brunet tuns scrut, fața ovală, ochi albaștri, nas drept, buze subțiri. La data dispariției acesta era îmbrăcat cu o geacă de culoare neagră, pantaloni albi de trening, încălțăminte tip sport de culoare albă. Asupra sa purta și o geantă din material textil de culoare gri cu negru.Cei care deţin date cu privire la persoana în cauză sunt rugaţi să apeleze Poliţia prin 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Eugen Teodorovici bagă frica în bugetari: Încep disponibilizările

Vineri, 19 Aprilie 2019
666

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat, joi, că ministerul pe care îl conduce le-a cerut deja miniştrilor şi şefilor de agenţii să comunice o situaţie clară privind...

Lucrări de cadastru în Mihai Eminescu și Vlădeni, derulate prin POR

Vineri, 19 Aprilie 2019
138

Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) a inițiat două proceduri de licitație pentru achiziționarea serviciilor de înregistrare sistematică în Sistemul in...

Liviu Dragnea: "Vom da o lege ca să pedepsim orice firmă nemernică străină - și chiar și românească - care..."

Vineri, 19 Aprilie 2019
1032

Liviu Dragnea a spus vineri, la Botoșani, că Parlamentul va adopta o lege prin care va fi pedepsită "orice firmă nemernică străină", "și chiar și românească",&...