Poliția solicită sprijin pentru găsirea unui botoșănean: A urcat într-o mașină de ocazie din Suceava, dar nu a mai ajuns la Botoșani!

Cei care deţin date cu privire la persoana în cauză sunt rugaţi să apeleze Poliţia prin 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Poliția solicită sprijin pentru găsirea unui botoșănean: A urcat într-o mașină de ocazie din Suceava, dar nu a mai ajuns la Botoșani!

Poliţia din Suceava caută un bărbat în vârstă de 48 de ani, Vasile Bursuc, cu domiciliul în sat Plopenii Mici, comuna Ungureni, județul Botoșani, care, la data de 19 martie 2019 a plecat din zona Orizont din municipiul Suceava, județul Suceava, cu un autoturism de ocazie în direcția Botoșani, şi nu a mai ajuns acasă.

Bărbatul are 1,65m înălţime, 60 kg, păr drept brunet tuns scrut, fața ovală, ochi albaștri, nas drept, buze subțiri. La data dispariției acesta era îmbrăcat cu o geacă de culoare neagră, pantaloni albi de trening, încălțăminte tip sport de culoare albă. Asupra sa purta și o geantă din material textil de culoare gri cu negru.Cei care deţin date cu privire la persoana în cauză sunt rugaţi să apeleze Poliţia prin 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rotary Club Botoșani lansează cea de șasea ediție a programului bursier “Prof. dr. Constantin Manolache”

astăzi, 21:44
71

Generozitatea botoșănenilor prezenți la balul de caritate "Botoșaniul iubește excelența!”, organizat la data de 22 februarie 2019, de Rotary Club Botoșani (și în urma căruia s-au strâns f...

Peste 10 milioane de euro pentru drumurile comunale a două UAT-uri din județ

astăzi, 20:50
303

Două comune din județ vor primi peste 10 milioane de euro pentru modernizarea drumurilor comunale. Mai exact, UAT-urile Manoleasa și Corlăteni vor absorbi 49.199.659 de lei pentru reabilitarea și...

Patru companii s-au înscris la licitația pentru deszăpezirea drumurilor din județ. CARE sunt acestea

astăzi, 20:18
281

Patru companii și-au depus ofertele pentru deszăpezirea drumurilor din județ, după ce lucrările au fost scoase, pentru a doua oară, la licitație de Direcția Județeană de Drumuri și Poduri B...