Poliția solicită sprijin pentru găsirea unui botoșănean: A urcat într-o mașină de ocazie din Suceava, dar nu a mai ajuns la Botoșani!

Cei care deţin date cu privire la persoana în cauză sunt rugaţi să apeleze Poliţia prin 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Poliția solicită sprijin pentru găsirea unui botoșănean: A urcat într-o mașină de ocazie din Suceava, dar nu a mai ajuns la Botoșani!

Poliţia din Suceava caută un bărbat în vârstă de 48 de ani, Vasile Bursuc, cu domiciliul în sat Plopenii Mici, comuna Ungureni, județul Botoșani, care, la data de 19 martie 2019 a plecat din zona Orizont din municipiul Suceava, județul Suceava, cu un autoturism de ocazie în direcția Botoșani, şi nu a mai ajuns acasă.

Bărbatul are 1,65m înălţime, 60 kg, păr drept brunet tuns scrut, fața ovală, ochi albaștri, nas drept, buze subțiri. La data dispariției acesta era îmbrăcat cu o geacă de culoare neagră, pantaloni albi de trening, încălțăminte tip sport de culoare albă. Asupra sa purta și o geantă din material textil de culoare gri cu negru.Cei care deţin date cu privire la persoana în cauză sunt rugaţi să apeleze Poliţia prin 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Percheziții, în această dimineață, la Spitalul Județean Mavromati din Botoșani! (Foto)

astăzi, 10:10
295

Anchetatorii DGA au descins în această dimineață la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani, fiind vizate persoane din conducerea unității medicale.Pentru moment, a fost sig...

(P) Descoperă Logiscool - O alegere excelentă pentru copilul tău!

astăzi, 09:55
24

Ești în căutarea unei activități extrașcolare care să fie atât cool, cât și educativă pentru copilul tău?Cei de la Logiscool nu se rezumăm doar la a preda cursuri de prog...

Iftime dinamitează Superliga. Vrea 3-0 la „masa verde”. „Vorbesc cu avocatul!”

astăzi, 09:43
102

Cosmin Mateimijlocașul de la Sepsi, a fost depistat pozitiv la o substanță interzisă de Agenția Mondială Antidoping: 5-metilhexan-2-amină.Matei nu este suspendat provizoriu, având nor...