Poliția solicită sprijin pentru găsirea unui botoșănean: A urcat într-o mașină de ocazie din Suceava, dar nu a mai ajuns la Botoșani!

Cei care deţin date cu privire la persoana în cauză sunt rugaţi să apeleze Poliţia prin 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Poliția solicită sprijin pentru găsirea unui botoșănean: A urcat într-o mașină de ocazie din Suceava, dar nu a mai ajuns la Botoșani!

Poliţia din Suceava caută un bărbat în vârstă de 48 de ani, Vasile Bursuc, cu domiciliul în sat Plopenii Mici, comuna Ungureni, județul Botoșani, care, la data de 19 martie 2019 a plecat din zona Orizont din municipiul Suceava, județul Suceava, cu un autoturism de ocazie în direcția Botoșani, şi nu a mai ajuns acasă.

Bărbatul are 1,65m înălţime, 60 kg, păr drept brunet tuns scrut, fața ovală, ochi albaștri, nas drept, buze subțiri. La data dispariției acesta era îmbrăcat cu o geacă de culoare neagră, pantaloni albi de trening, încălțăminte tip sport de culoare albă. Asupra sa purta și o geantă din material textil de culoare gri cu negru.Cei care deţin date cu privire la persoana în cauză sunt rugaţi să apeleze Poliţia prin 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sărbătoare amânată la Corni!

astăzi, 18:00
222

Administraţia locală a decis amânarea festivităţiilor prilejuite de Zilele Satului Corni, programate iniţial pentru 23 iunie, la care erau invitaţi, printre alţii, Plăieşii, precum și ...

PREMIERĂ: Programul Naţional de Screening al hepatitei C pentru populaţia defavorizată se va desfășura concomitent în județele Botoșani, Iași și Suceava!

astăzi, 17:05
134

Programul Naţional de Screening privind infecţia cu virusul hepatitic C în rândul populaţiei defavorizate va fi aplicat, în premieră naţională, concomitent în trei judeţ...

Unde sunt cele mai vechi mașini din România și cum se situează Botoșaniul

astăzi, 16:56
379

Chiar dacă în 11 ani, în România parcul auto a crescut cu aproape 3 milioane de mașini, România rămâne cu un grad de motorizare cu 40% sub media UE, arată datele dint...