Plimbare nocturnă cu o bicicletă furată, întreruptă de poliţişti!

Un bărbat din judeţul Botoşani a dat nas în nas cu poliţiştii la scurt timp după ce a furat o bicicletă, în valoare de câteva sute de lei, faptă pentru care s-a ales cu dosar penal.

 

Plimbare nocturnă cu o bicicletă furată, întreruptă de poliţişti!

Sâmbătă, în jurul orei 03.20, în timp ce efectua activități de patrulare pe raza municipiului Rădăuți, un echipaj mixt poliție-jandarmi, a oprit pentru legitimare și control, un bărbat de 43 de ani din județul Botoșani, ce se deplasa pe lângă o bicicletă.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că, bicicleta în valoare de circa 600 lei, a fost sustrasă  în cursul nopții, din curtea unui imobil de pe raza municipiului Rădăuți, unde domiciliază o femeie de 39 de ani.

Bicicleta a fost ridicată și depozitată la sediul poliției pentru cercetări, urmând să fie restituită părții vătămate.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, ce va fi soluționat procedural.         

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A sfidat legea: Botoșăneancă arestată pentru 30 de zile!

astăzi, 10:29
61

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi – Compartimentul Supravegheri Judiciare au sesizat instanța de judecată cu privire la nerespectarea obligațiilor impuse prin control jud...

Preotul care slujește de peste un sfert de secol în Biserica-simbol a Botoșanilor: ”Din Cenușăreasa orașului a ajuns o frumoasă mireasă a lui Hristos!” (Foto, Video)

astăzi, 10:08
232

Pr. Dumitru-Florentin Mateciuc, născut pe 9 octombrie 1964, este licenţiat al Facultăţii de Teologie Bucureşti. De 26 de ani slujește în biserica-simbol a orașului Botoșani, care astăzi...

Deficitul de judecători la Botoșani s-a mai redus, dar suntem încă în topul național!

astăzi, 09:42
56

Dacă în luna februarie județul Botoșani se afla pe primul loc în România, cu cel mai mare deficit de judecători, situația s-a mai îmbunătățit: am coborât pe locul...