Plimbare în doi terminată prost: Polițiștii au întocmit două dosare penale!

Iubirea nu face casă bună cu încălcarea legii. Un bărbat în vârstă de 29 de ani i-a încredințat mașina iubitei sale, în vârstă de 31 de ani. Spre ghinionul lor, un echipaj al Poliției i-a tras pe dreapta. Rezultatul: două dosare penale!

Plimbare în doi terminată prost: Polițiștii au întocmit două dosare penale!
Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Săveni, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe drumul judeţean DJ 294 A, de pe raza localităţii Avrămeni, au oprit pentru control un autoturism condus de o femeie.
 
Cu ocazia controlului documentelor s-a stabilit că aceasta, în vârstă de 31 de ani, nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, în autoturism se mai afla şi un bărbat de 29 de ani, concubinul femeii, care îi încredinţase autovehiculul spre conducere cu bună ştiinţă, deşi cunoştea că aceasta nu deţine permis.

Potrivit IPJ Botoșani, în cauză au fost întocmite două dosare penale, femeia fiind cercetată pentru comiterea infracţiunii de conducere fără permis, iar bărbatul pentru comiterea infracţiunii de încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că nu posedă permis de conducere.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CUMPLIT: Bătrână ștrangulată în propria casă pentru banii de pensie!

astăzi, 09:05
120

A supraviețuit războiului, foametei și zecilor de ani de comunism, dar a ajuns batjocura unui individ care a tânjit la fărâma ei de bani. Femeia în vârstă de 87 de ani a f...

Revolta unui dascăl după ce profesoara înjunghiată în fața cancelariei a fost găsită vinovată. "Nu aveți suflet, sunteți seci pe dinăuntru şi complici cu agresorul"

astăzi, 08:38
277

Comisia Liceului "Spiru Haret" din Ploiești a analizat cauzele incidentului deosebit de grav în care un cadru didactic a fost înjunghiat de un fost elev. Profesoara de mate...

Meteo: Nu renunțați încă la umbrele!

astăzi, 07:44
96

Urmatoarele zile se anunta ploioase si mohorate, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM). Vineri va ploua in aproape toate regiunile tarii, exceptie facand estul. Se anunta 1...