Plimbare în doi terminată prost: Polițiștii au întocmit două dosare penale!

Iubirea nu face casă bună cu încălcarea legii. Un bărbat în vârstă de 29 de ani i-a încredințat mașina iubitei sale, în vârstă de 31 de ani. Spre ghinionul lor, un echipaj al Poliției i-a tras pe dreapta. Rezultatul: două dosare penale!

Plimbare în doi terminată prost: Polițiștii au întocmit două dosare penale!
Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Săveni, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe drumul judeţean DJ 294 A, de pe raza localităţii Avrămeni, au oprit pentru control un autoturism condus de o femeie.
 
Cu ocazia controlului documentelor s-a stabilit că aceasta, în vârstă de 31 de ani, nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, în autoturism se mai afla şi un bărbat de 29 de ani, concubinul femeii, care îi încredinţase autovehiculul spre conducere cu bună ştiinţă, deşi cunoştea că aceasta nu deţine permis.

Potrivit IPJ Botoșani, în cauză au fost întocmite două dosare penale, femeia fiind cercetată pentru comiterea infracţiunii de conducere fără permis, iar bărbatul pentru comiterea infracţiunii de încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că nu posedă permis de conducere.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FOTO&VIDEO: Peste 400 de oameni au venit la Cornișa, în premieră, pentru muzica Filarmonicii

astăzi, 19:52
274

Sâmbătă, începând cu ora 19:00, parcul „Cornișa” a fost gazda unei premiere la Botoșani: Filarmonica de Stat a concertat în amfiteatrul obiectivului, ...

Reacție halucinantă a unui membru CNA, vizavi de falsa urgență a unei fete: „O cretină de 16 ani (...) S-o ducem la școala de corecție”

astăzi, 18:50
214

Radu Herjeu, membru în Consiliul Național al Audiovizualului, a avut o reacție halucinantă în cazul fetei de 16 ani, care a ținut zeci de polițiști în alertă timp de mai ...

Imagini deplorabile ale cimitirului „Pacea”: containere căzute și mormane de deșeuri printre morminte

astăzi, 17:02
374

Un polițist din Botoșani a publicat, pe o rețea de socializare, o serie de imagini sugestive pentru modul în care arăta cimitirul „Pacea” sâmbătă, în juru...