Plimbare cu ATV-ul terminată cu dosar penal!

I-a încredințat unei tinere de 19 ani ATV-ul pentru o plimbare pe drumul din comună, deși fata nu avea permis de conducere. Polițiștii au întocmit dosar penal după ce au constatat mai multe nereguli.

Plimbare cu ATV-ul terminată cu dosar penal!
Duminică, la ora ora 17:55, poliţiştii din Săveni, aflându-se în exercitarea atribuţiunilor de serviciu pe drumul comunal DC 21, din localitatea Drăguşeni, au oprit pentru control un ATV ce nu avea aplicate plăcuţe cu numere de înregistrare, condus de o tânără de 19 ani.
 
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că tânăra nu posedă permis de conducere, iar vehiculul i-a fost încredinţat pentru a-l conduce pe drumurile publice de proprietarul acestuia, un tânăr de 19 ani.

"În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi încredinţarea unui vehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care nu deţine permis de conducere", informează Maria Carp, purtător de cuvânt IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câți botoșăneni au votat până la ora 15.00, în județul Botoșani! Alegători nemulțumiți: "Am văzut bătrâni care au dat înapoi..."

astăzi, 15:10
571

Din totalul alegătorilor cu drept de vot, până la ora 15.00, în județul Botoșani s-au prezentat la urne 86.391 de cetățeni (78.421 pe listele permanente și 7.607 pe listele sup...

Trupul neînsuflețit al unei bătrâne, găsit plutind pe apa unui iaz!

astăzi, 14:10
776

Duminică neagră pentru comunitatea din Mileanca, unde duminică a fost găsit, plutind pe suprafața unui iaz, trupul neînsuflețit al unei femei.Descoperirea a fost făcută de nișt...

Vot pentru Referendum: Botoșănenii spun că sunt descurajați la urne. "Păi europarlamentare, mai e și altceva?"

astăzi, 13:05
2558

Județul Botoșani se menține la un nivel foarte scăzut în ceea ce privește prezența la Referendum, la ora 13.00. Până la ora 13.00, la Botoșani, 42.936 de alegători a...