Plimbare cu ATV-ul terminată cu dosar penal!

I-a încredințat unei tinere de 19 ani ATV-ul pentru o plimbare pe drumul din comună, deși fata nu avea permis de conducere. Polițiștii au întocmit dosar penal după ce au constatat mai multe nereguli.

Plimbare cu ATV-ul terminată cu dosar penal!
Duminică, la ora ora 17:55, poliţiştii din Săveni, aflându-se în exercitarea atribuţiunilor de serviciu pe drumul comunal DC 21, din localitatea Drăguşeni, au oprit pentru control un ATV ce nu avea aplicate plăcuţe cu numere de înregistrare, condus de o tânără de 19 ani.
 
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că tânăra nu posedă permis de conducere, iar vehiculul i-a fost încredinţat pentru a-l conduce pe drumurile publice de proprietarul acestuia, un tânăr de 19 ani.

"În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi încredinţarea unui vehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care nu deţine permis de conducere", informează Maria Carp, purtător de cuvânt IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Donația care traversează Europa: haine și jucării de la românii din Newcastle, pentru o comună din Botoșani

Marţi, 20 August 2019
343

Parohia ortodoxă „Sfântul Nicolae” din Newcastle (Marea Britanie) a organizat un demers umanitar pentru a ajuta locuitorii aflați în situații financ...

Revoluție culturală: un robot slujeşte într-un templu budist din Japonia!

Marţi, 20 August 2019
135

Un robot, numit Kannon, după zeitatea budistă a milosteniei, slujeşte în templul Kodaiji din Kyoto.Adesea, religiile par a se afla de partea baricadei care valorizează viaţa oamenilor ...

Octav Onicescu, de pe treptele de la Laurian până în cărțile de istorie ale civilizației: "Veţi crea, veţi avea; nu veţi crea, nu veţi avea; nu veţi fi!"

Marţi, 20 August 2019
185

Octav Onicescu este unul dintre cei mai străluciţi matematicieni din toate timpurile, cu o contribuţie importantă în mai toate ramurile matematicii, atât teoretice cât şi aplica...