Pistol confiscat în Vama Stânca! FOTO

Poliţiştii de frontieră botoşăneni au descoperit şi confiscat un pistol cu capse şi muniţia aferentă, pe care un cetăţean moldovean încerca să le scoată din ţară, fără documente legale.  

Pistol confiscat în Vama Stânca! FOTO

În data de 16 iulie a.c., în jurul orei 08.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, județul Botoșani, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, Alexandr C., cetăţean R. Moldova, în vârstă de 29 de ani, la volanul unui autoturism marca Ford, înmatriculat în Republica Moldova.

La controlul de frontieră, cetăţeanul a declarat că deţine în portbagajul maşinii un pistol şi o cutie cu capse.

Cu ocazia controlului amănunțit efectuat asupra autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit în portbagaj un pistol marca GAMO, model PT85, cal 4,5 mm, şi o cutie metalică în care se aflau 445 capse marca Gamo.

Bărbatul a declarat că a achiziţionat arma dintr-un magazin de profil şi nu cunoştea că are nevoie de autorizaţie pentru a trece frontiera.

Poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor.



 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
2

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...

(P) Relansare monumentală: ReduceriPreturi.ro reînvie după zece ani

astăzi, 13:46
26

ReduceriPreturi.ro, unul dintre pionierii ofertelor online, se întoarce după zece ani de pauză cu o nouă viziune și o abordare modernizată. Relansarea include funcționalități îmbun...

Îl mai țineți minte pe Aron Bălan, spaima șoferilor din Botoșani?

astăzi, 13:12
146

Un tânăr care are la activ sute de fapte de furt comise pe raza județelor Suceava și Botoșani a fost condamnat miercuri, 24 aprilie, de magistrații de la Judecătoria Gura Humorului, î...