Peste 10.000 de pachete cu ţigări confiscate: Mașină abandonată pe câmp, șoferul a luat-o la fugă! FOTO

Poliţiştii de frontieră au urmărit autoturismul până în Viişoara, unde maşina a fost blocată pe un teren agricol. Şoferul autoturismului a abandonat autovehiculul şi, profitând de vizibilitatea redusă şi de vegetaţia din zonă, a reuşit să fugă.

Peste 10.000 de pachete cu ţigări confiscate: Mașină abandonată pe câmp, șoferul a luat-o la fugă! FOTO
Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi Prut au descoperit și confiscat, în urma unei acțiuni desfășurate în zona de competenţă, aproximativ 10.400 pachete cu ţigări de contrabandă, în valoare de 120.605 lei.
 
În data de 3 ianuarie, în jurul orei 17.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi Prut împreună cu lucrători din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani au organizat o acţiune specifică în vederea combaterii contrabandei cu ţigări.

Pe timpul desfăşurării misiunii, în localitatea de frontieră Coţuşca, judeţul Botoşani, poliţiştii de frontieră au efectuat semnale regulamentare de oprire a unui autoturism marca Audi, înmatriculat în România.

"Conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalele regulamentare efectuate de către colegii noştri, motiv pentru care poliţiştii de frontieră au urmărit autoturismul până în localitatea de frontieră Viişoara, unde maşina a fost blocată pe un teren agricol. Şoferul autoturismului a abandonat autovehiculul şi, profitând de vizibilitatea redusă şi de vegetaţia din zonă, a reuşit să fugă", a precizat comisar de poliție Minodora Răcnea, purtător de cuvânt S.T.P.F. Botoşani.

În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit mai multe cutii de carton pline cu ţigări, precum şi pachete cu ţigări neambalate. La inventarierea bunurilor a rezultat cantitatea de 10.340 de pachete cu ţigarete.

Țigările, în valoare de 120.605 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul folosit la transportul acestora, în valoare de 12.000 lei, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, în vederea depistării şi identificării tuturor persoanelor implicate, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.




 
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
3

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
61

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
134

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...