Pericol pe o stradă din Botoșani! Un șofer a rupt un stâlp de electricitate și a fugit! FOTO

Pericol pe o stradă din Botoșani! Un șofer a rupt un stâlp de electricitate și a fugit! FOTO

Un stâlp de electricitate de pe o stradă din municipiul Botoșani a fost aproape pus la pământ de o mașină care a dispărut la scurt timp după impact.

Incidentul a avut loc pe strada Ion Creangă. Din spusele unor martori, o camionetă ce ar aparține unei firme ar fi intrat în stâlpul de electricitate de pe marginea străzii, dar șoferul a dispărut din zonă.

La fața locului au ajuns reprezentanții Delgaz Grid, care vor înlocui stâlpul avariat, acesta fiind un real pericol întrucât este la un pas să cadă. Strada a fost blocată.

Au fost anunțați și polițiștii, pentru identificarea celui care a distrus stâlpul.  

În timp ce angajații companiei de electricitate interveneau pentru schimbarea stâlpului a fost avariată și o conductă de apă din zonă.


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Drama unui băiat de 13 ani diagnosticat cu cancer - Un SMS de 2 Euro la 8832 cu textul “Antonio” îl ajută în lupta cu maladia!

Marţi, 22 Ianuarie 2019
2828

Antonio Hoinaru este un copil de numai 13 ani, care până la această vârstă a dobândit maturitatea vieții, înainte de vreme. A fost un copil absolut normal, ca toți copiii:...

Se zbate între viață și moarte, după o noapte petrecută în ger!

Marţi, 22 Ianuarie 2019
991

A ajuns la spital cu o temperatură a corpului de doar 22,6 grade Celsius! După o noapte petrecută în zăpadă, femeia în vârstă de 84 de ani era aproape înghetață de...

Au rămas fără acoperiș deasupra capului, în plină iarnă!

Marţi, 22 Ianuarie 2019
434

Două case de pe strada Tomis, din municipiul Botoșani, au fost afectate marți după-amiază de un incendiu izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric.Pompierii b...