Percheziții la Lunca: Doi bărbați sunt acuzați că au furat grinzi și scânduri!

Cei doi sunt bănuiţi că au intrat în curțile a două femei de 57 şi 62 de ani, din aceeaşi localitate, de unde au sustras mai multe cantităţi de material lemnos (scânduri şi grinzi).

Percheziții la Lunca: Doi bărbați sunt acuzați că au furat grinzi și scânduri!
Având în vedere cercetările care se efectuează în două dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, poliţiştii din cadrul Posturilor de Poliţie Lunca şi Suliţa au pus în executare, miercuri, două mandate de percheziţie domiciliară emise de Judecătoria Botoşani, la locuinţele a doi bărbaţi, de 68, respectiv 36 de ani, ambii din comuna Lunca.

Cei doi sunt bănuiţi că în luna martie 2019 au pătruns fără drept în imobilele a două femei de 57 şi 62 de ani, din aceeaşi localitate, de unde au sustras mai multe cantităţi de material lemnos (scânduri şi grinzi).

În urma percheziţiei efectuate la locuinţa bărbatului de 36 de ani, au fost identificate 17 grinzi şi 21 de scânduri, de diferite dimensiuni, acestea fiind ridicate conform prevederilor Codului de Procedură Penală.

În cauză se continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsuri în consecinţă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Numerele de la mașină l-au băgat în bucluc!

astăzi, 12:10
148

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, un autot...

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
89

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
179

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...