Percheziții imobiliare: Sute de pachete de țigări găsite în locuința unei femei de 62 de ani, din Corni!

Două percheziţii au fost efectuate la locuinţa unui bărbat de 63 de ani, din comuna Vorona, respectiv la imobilul unei femei de 62 de ani, din comuna Corni.
 
Percheziții imobiliare: Sute de pachete de țigări găsite în locuința unei femei de 62 de ani, din Corni!
Având în vedere cercetările ce se efectuează într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă cu ţigări, poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale nr. 1 Botoşani au pus în executare, în ziua de 22 decembrie, două mandate de percheziţie domiciliară emise de Judecătoria Botoşani.
 
Cele două percheziţii au fost efectuate la locuinţa unui bărbat de 63 de ani, din comuna Vorona, respectiv la imobilul unei femei de 62 de ani, din comuna Corni.
 
În urma percheziţiilor, la locuinţa femeii a fost depistată cantitatea de 330 de pachete de ţigarete de diferite mărci, de provenienţă Republica Moldova şi Ucraina, pe care aceasta le deţinea fără drept, în vederea comercializării. Prejudiciul cauzat bugetului de stat a fost estimat la suma de 3.300 de lei, ţigaretele respective fiind confiscate de poliţişti.

Potrivit IPJ Botoșani, în cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de  colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau destinate săvârșirii acesteia.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Eugen Teodorovici bagă frica în bugetari: Încep disponibilizările

Vineri, 19 Aprilie 2019
755

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat, joi, că ministerul pe care îl conduce le-a cerut deja miniştrilor şi şefilor de agenţii să comunice o situaţie clară privind...

Lucrări de cadastru în Mihai Eminescu și Vlădeni, derulate prin POR

Vineri, 19 Aprilie 2019
158

Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) a inițiat două proceduri de licitație pentru achiziționarea serviciilor de înregistrare sistematică în Sistemul in...

Liviu Dragnea: "Vom da o lege ca să pedepsim orice firmă nemernică străină - și chiar și românească - care..."

Vineri, 19 Aprilie 2019
1088

Liviu Dragnea a spus vineri, la Botoșani, că Parlamentul va adopta o lege prin care va fi pedepsită "orice firmă nemernică străină", "și chiar și românească",&...