Percheziții imobiliare: Sute de pachete de țigări găsite în locuința unei femei de 62 de ani, din Corni!

Două percheziţii au fost efectuate la locuinţa unui bărbat de 63 de ani, din comuna Vorona, respectiv la imobilul unei femei de 62 de ani, din comuna Corni.
 
Percheziții imobiliare: Sute de pachete de țigări găsite în locuința unei femei de 62 de ani, din Corni!
Având în vedere cercetările ce se efectuează într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă cu ţigări, poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale nr. 1 Botoşani au pus în executare, în ziua de 22 decembrie, două mandate de percheziţie domiciliară emise de Judecătoria Botoşani.
 
Cele două percheziţii au fost efectuate la locuinţa unui bărbat de 63 de ani, din comuna Vorona, respectiv la imobilul unei femei de 62 de ani, din comuna Corni.
 
În urma percheziţiilor, la locuinţa femeii a fost depistată cantitatea de 330 de pachete de ţigarete de diferite mărci, de provenienţă Republica Moldova şi Ucraina, pe care aceasta le deţinea fără drept, în vederea comercializării. Prejudiciul cauzat bugetului de stat a fost estimat la suma de 3.300 de lei, ţigaretele respective fiind confiscate de poliţişti.

Potrivit IPJ Botoșani, în cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de  colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau destinate săvârșirii acesteia.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Trasă pe dreapta de polițiștii din Siret!

astăzi, 11:51
8

Duminică, la ora 20.50, polițiștii suceveni au oprit pentru control, pe strada Alexandru cel Bun din orașul Siret, autoutilitara condusă de o femeie de 45 de ani, din județul Botoşani, &ic...

Botoșănean sancționat de polițiști, după ce bărbatul a sunat la 112 pentru a reclama furtul mașinii!

astăzi, 11:31
97

Poliția Municipiului Botoșani a fost sesizată sâmbătă, prin intermediul Sistemului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, de către un bărbat în vârstă de 50 ani, cu ...

OFICIAL: Ministrul Muncii a semnat majorarea alocațiilor pentru copii, de la 1 martie

astăzi, 10:40
120

Ministerul Muncii a anuntat ca a elaborat proiectul de ordonanta de urgenta a Guvernului pentru majorarea alocatiilor copiilor. Maririle vor fi aplicate incepand de la 1 martie 2019.Proiectul a fo...