Patru mașini avariate și o persoană rănită, din vina unui șofer care s-a urcat băut la volan! FOTO, VIDEO
ACCIDENT!

O persoana a fost ranita, vineri dimineata, intr-un accident rutier in  care au fost implicate patru autoturisme, ce a avut loc pe Calea Nationala, in fata Stadionului Municipal.

Patru mașini avariate și o persoană rănită, din vina unui șofer care s-a urcat băut la volan! FOTO, VIDEO

Soferul unui autoturism VW Passat, ce se deplasa dinspre gara spre stadion, nu a pastrat distanta fata de masinile din fata care oprisera la trecerea de pietoni, intrand in plin in ele. Autoturismul a lovit mai intai un taxi Skoda, in care se afla soferul, dar si un client, dupa care taxiul a ricosat intr-un VW Golf, iar acesta din urma intr-un Citroen.

In urma impactului, taxiul a iesit cel mai șifonat, iar soferul acestuia a fost ranit, fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgente Botosani cu o ambulanta. 

Soferul autoturismului VW Passat a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,11 mg/l alcool pur in aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. 

"Este vorba despre un accident de circulatie, care a avut drept cauza nepastrarea distantei in mers. Autoturismul VW Passat, condus de un conducator auto care in urma testarii cu aparatul etoltest i-a iesit o alcoolemie de 0,11 mg/l alcool pur in aerul expirat, nu a pastrat distanta regulamentare fata de taxi, acesta fiind proiectat la randul lui intr-un VW, iar acesta la randul sau a fost proiectat intr-un Citroen. In urma impactului a rezultat vatamarea corporala a conducatorului auto a autorismului taxi.", a declarat Gabriel Jora, din cadrul Politiei Rutiere Botosani.















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un preot orb va sluji la o mănăstire iubită de mulți botoșăneni. ”Deși ochii săi trupești nu cunosc lumina…”

astăzi, 11:46
5

În curând obștea Mănăstirii Piatra Tăieturii din comuna suceveană Panaci aflată la cota 1.600, se va îmbogăți cu un nou preot.Este vorba de Părintele Sofian Costea care,...

Primăriile din Botoșani care stau mereu cu mâna-ntinsă la Guvern. „Nu facem față cheltuielilor din venituri proprii!”

astăzi, 10:45
153

Potrivit statisticilor, la nivel național, mai bine de două treimi din primăriile de comună din România nu reușesc să achite nici măcar salariile angajaților sau să achite facturile din...

Mailat, eroul de pe Municipal: ”Știu cât muncesc și cât de mult îmi doresc să salvez echipa de la retrogradare!”

astăzi, 10:14
232

Meciul a fost marcat de autogolul lui Gabriel de Moura în minutul 13, care a deschis scorul în favoarea echipei moldovene.În timp ce pentru Dinamo, Astrit Slemani a reușit să e...