Patron lăsat în libertate şi cu dosar penal după ce poliţiştii au dat peste marfă accizabilă fără documente

Peste 1.600 de pachete de ţigări şi zeci de litri de alcool au găsit poliţiştii la o societate din municipiul Botoşani, într-o acţiune organizată pe linia prevenirii traficului şi comerţului cu produse accizabile.

Patron lăsat în libertate şi cu dosar penal după ce poliţiştii au dat peste marfă accizabilă fără documente

Vineri, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au desfăşurat acţiuni punctuale pe raza municipiului Botoşani pentru prevenirea şi combaterea traficului, a prelucrării şi a comerţului ilicit cu ţigarete, produse din tutun, alcool şi alte produse accizabile şi contrafăcute.

În urma unui control efectuat la punctul de lucru al unei societăţi, în zona Pieţei Centrale din municipiu, poliţiştii au găsit 1.640 de pachete de ţigări de diferite mărci, de provenienţă Ucraina şi 56 de litri de alcool, produse ce ar fi trebuit să fie vândute, dar fără ca documente legale. Mai mult, a fost găsită şi suma de 20.788 de lei, obţinută în urma comercializării ţigaretelor şi alcoolului de contrabandă.

Poliţiştii au ridicat bunurile în vederea confiscării speciale, iar faţă de administratorul societăţii a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, însă a fost pus în libertate la expirarea termenului, din dispoziţia procurorului.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Se caută director în administrația publică botoșăneană: Salariul trece de 11.200 lei! VEZI oferta locurilor de muncă

astăzi, 10:38
35

451 de locuri de muncă vacante în județul Botoșani, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani făcând publice ofertele angajatorilor.Primăria Botoșani ...

O nouă avertizare de la meteorologi: Vreme foarte rece, lapoviță și ninsoare în toată țara!

astăzi, 10:14
110

Meteorologii au emis, luni dimineata, o noua informare de precipitatii, mai ales sub forma de lapovita si ninsoare, polei si vreme deosebit de rece in toata tara. Informarea meteo este valabila pana m...

Șeful DRDP Iași: Asigurăm botoșănenii că vom depune toate eforturile inclusiv pentru modernizarea DN 29D Botoșani – Ștefănești!

astăzi, 09:59
72

Secția Drumuri Naționale Botoșani, din subordinea Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași, are în administrare o rețea de drumuri cu o lungime de 398,345 kilometri. ...