Paşaport fals descoperit de poliţiştii de frontieră de la Stânca, în torpedoul unei maşini. Ce a zis şoferul!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca au descoperit un paşaport biometric fals, pe care un bărbat din Republica Moldova urma să îl transporte în Anglia, în schimbul unei sume de bani.

 
Paşaport fals descoperit de poliţiştii de frontieră de la Stânca, în torpedoul unei maşini. Ce a zis şoferul!

În ziua de 05 octombrie a.c., în jurul orei 22.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui microbuz, înmatriculat în Republica Moldova, cetăţeanul moldovean Serghei B., în vârstă de 42 de ani.

Poliţiştii de frontieră au efectuat un control asupra microbuzului, în urma căruia au descoperit, în torpedo, un plic ce conţinea un paşaport biometric bulgăresc. Cu ocazia verificărilor specifice efectuate, lucrătorii noştri au stabilit că documentul este fals. 

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că în jurul orelor 10.00, în timp ce aştepta, în localitatea Chişinău – R. Moldova, să preia pasageri pentru a-i transporta în Anglia, a fost abordat de un bărbat care i-a propus să transporte plicul până la Londra contra sumei de 10 lire sterline, urmând a fi aşteptat la destinaţie de un cetăţean care îi va solicita plicul.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Strigătul disperat al unui botoșănean care vrea să își salveze copilul. ”Atunci am descoperit inflamația de pe cerebel…”

astăzi, 12:46
27

”Pe 1 ianuarie fiind la Botoșani în vizită la părinții mei, ne-am internat la spital acolo, unde a stat o săptămână făcându-i-se diferite investigații cu rezultatele a...

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție!

astăzi, 11:50
74

Un proiect de ordonanță prevede că imaginile surprinse astfel pot fi trimise polițiștilor, iar în baza lor, s-ar putea da amenzi. Asta ar putea contribui la reducerea numarului de accidente...

Patru ani de închisoare după ce a tâlhărit o studentă în centrul Sucevei, bărbatul a fost prins în Botoșani!

astăzi, 11:08
50

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Republica Moldova, aflat în arest preventiv din luna ianuarie a acestui an pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, un f...