Panică într-un bloc din Dorohoi, după ce un locatar a uitat mâncarea pe foc! FOTO

Panică într-un bloc din Dorohoi, după ce un locatar a uitat mâncarea pe foc! FOTO

Locatarii unui bloc din municipiul Dorohoi au cerut, duminică seara, ajutorul pompierilor după ce dintr-un apartament a început să iasă fum.

Un echipaj de la Detașamentul Dorohoi a ajuns în scurt timp la locul solicitării. Pompierii au pătruns în apartamentul situat la etajul I, al unui bloc de pe Aleea Criva, și au constatat că proprietarul a adormit și a uitat o oală cu mâncare pe aragazul aprins.

Fumul s-a răspândit în locuință, dar și pe casa scării.

Proprietarul, în vârstă de 68 de ani, a fost găsit dormind pe un pat, în bucătărie. Din cauza fumului inhalat, acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale, la fața locului ajungând și un echipaj de ambulanță.

Pompierii au aerisit apartamentul și au reușit să preîntâmpine izbucnirea unui incendiu.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Spune Aaaaa! gândește-te la gura ta, gândește-te la sănătatea ta!

Marţi, 20 Martie 2018
93

Greu de crezut, dar în România există un capitol al sistemului sanitar care nu a beneficiat niciodată de fonduri guvernamentale, asta deși există state europene pentru care acest secto...

Chinul lui Andrei, băiatul cu sindrom Down care a înotat la Paris. "Pentru antrenamente mergem la Suceava, la bazin", spune tatăl copilului!

Marţi, 20 Martie 2018
671

Cazul lui Andrei, copilul cu sindrom Down, a ajuns în atenția țării întregi, atunci când părinții săi au reclamat că fiul lor este discriminat într-o unitate școla...

Vremea rece menține numărul mare de infecții respiratorii: Peste 2300 de cazuri înregistrate la Botoșani în ultima săptămână!

Marţi, 20 Martie 2018
122

În continuare, la Botoșani numărul cazurilor de afecțiuni respiratorii este în creștere, numai în ultima săptămână Direcția de Sănătate Publică monitorizând pe...