Păgubiți de foc: La un pas de a rămâne fără acoperiș deasupra capului!

Păgubiți de foc: La un pas de a rămâne fără acoperiș deasupra capului!

Patru familii din Botoșani, Buimăceni (comuna Albești), Trușești și Hilișeu Horia, au fost păgubite de foc de cca. 11.000 lei. La atât se ridică valoarea bunurilor distruse în urma unor incendii care s-au produs în locuinţele lor, în ziua de 20 februarie.

La Botoșani și Hilișeu Horia, incendiile au izbucnit din cauza unor coșuri de fum necurățate de funingine, iar la Trușești ca urmare a producerii unui scurtcircuit electric. La Buimăceni, evenimentul s-a produs, cel mai probabil, din cauza scăpărilor de gaze.

Pentru stingerea celor patru incendii şi înlăturarea efectelor au intervenit, în total, 32 de pompieri militari şi voluntari, dar şi cetăţeni.

S-au salvat şi protejat de foc bunuri materiale în valoare de cca. 600.000 lei.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani recomandă populaţiei judeţului să respecte, atât acasă, cât şi la locul de muncă, normele generale de prevenire a situaţiilor de urgenţă, pentru a se evita pierderile de vieţi omeneşti şi bunuri materiale.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Triplă aniversare la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani în cursul săptămânii viitoare! (foto)

astăzi, 12:13
7

În fiecare an, data de 23 aprilie este o zi specială pentru Municipiul Botoșani. Patronul spiritual al orașului, Sfântul Gheorghe - Purtătorul de biruință este sărbătorit în ...

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
18

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
34

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...