Om de afaceri implicat într-un accident rutier cu un BMW X6 -FOTO!

Un om de afaceri a fost implicat, duminică dimineaţă, într-un accident rutier petrecut pe drumul naţional Botoşani-Ştefăneşti. Maşina a fost grav avariată, însă din fericire nu sunt victime. 

Om de afaceri implicat într-un accident rutier cu un BMW X6 -FOTO!

   FOTO: Radar Botosani Oficial

Iurie, P., de 51 de ani, un om de afaceri din comuna Manoleasa, se deplasa la volanul unui BMW X6 dinspre Botoşani spre Ştefăneşti, iar între localităţile Truşeşti şi Guranda, într-o curbă a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un copac de pe partea dreaptă a drumului.

În urma impactului maşina a fost puternic avariată, însă sistemele de siguranţă l-au protejat pe şofer.

La faţa locului au ajuns şi poliţiştii şi l-au testat pe şofer, însă rezultatul a fost zero şi incidentul a fost înregistrat ca avarie. 

 

Poliţiştii recomandă, în condiţii meteo nefavorabile, o atenţie sporită şi reducerea vitezei precum şi evitarea bruscării comenzilor maşinilor. 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Comunicat - Marius Budăi: "În Anul Centenar, clasa politică ar trebui să dea dovadă de maturitate pentru realizarea strategiei de dezvoltare "România 2040"

astăzi, 08:55
23

Parlamentarul PSD Marius Budăi, președintele Comisiei pentru buget, finanțe și bănci din Camera Deputaților a declarat marți că inițiativa Guvernului de a înființa, la nivelul Parlamen...

Proces de concurenţă neloială deschis împotriva a două firme din Botoşani!

astăzi, 08:15
363

Scandal între mai multe societăţi comerciale de la produsele puse în vânzare! O firmă din Belgia şi reprezentatul său în România, o societate din judeţul ...

Descoperire macabră la marginea orașului. Polițiștii iau în calcul și o moarte suspectă!

astăzi, 08:01
1514

Oamenii legii au fost uimiți, duminică seara, de o descoperire mai puțin obișnuită, făcută de oamenii care veniseră la grătar în zona Pacea, din municipiul Botoșani. Trupul unui bărba...