O țigară "specială" primită cadou i-a tulburat mințile unui tânăr din Botoșani!

O țigară "specială" primită cadou i-a tulburat mințile unui tânăr din Botoșani!

Aflat în misiune de patrulare un echipaj al Poliţiei Locale Botoşani a observat comportamentul deviant al unui tânăr în vârsta de 18 ani, din satul Tudora, ce se afla marţi seara în jurul orei 20.00 pe o bancă din preajma bisericii Sfântul Gheorghe din municipiul Botoșani.

Mişcările necontrolate, tremuratul excesiv, vorbirea incoerentă şi pierderea echilibrului l-au trădat că se află sub influența unor substanțe psihoactive. Tânărul a fost condus la sediul Poliției Locale.

Din verificările efectuate de poliiștii locali a reieșit faptul că în după-amiaza zilei de 7 martie şi-a găsit companie în preajma unui tovarăş binevoitor, din zona autogării Pod de Piatră şi fostul Select. Acesta i-a oferit o ţigară „specială” pentru „linişte şi relaxare”, o mică atenţie  gratuită.

Imediat ce a fumat ţigara au început să apară și efectele. Mai bine de patru ore nu a știut ce se întâmplă cu el și s-a trezit neexplicabil pe o bancă în faţa bisericii, într-o stare ciudată.

Nu mai ştia dacă avea sau nu bagaj, bani, acte şi alte bunuri personale, confuz în exprimare, cu o memorie ce nu-l ajuta, a refuzat internarea solicitând sprijin şi ajutor pentru a ajunge la adresa de domiciliu.

"Poliţiştii locali l-au condus la microbuzul ce avea sa-l ducă acasă, unde dorea sa se liniştească şi să uite de aventurile petrecute la oraş. În ultima perioada constatăm tot mai multe persoane tinere care dornice de senzaţional şi scăpate de sub cenzura lucidităţii recurg la astfel de practici ce ulterior se termina la sediul poliţie sau la Unitatea de Primire Urgenţe a spitalului", a precizat Ioan Onuțu, directorul Poliției Locale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Prezentatorul TV care a aflat de Ayan de la soacra din Tudora: ”Mie se pare că e un miracol!”

astăzi, 15:26
505

Dani Oțil s-a arătat fost emoționat de tot ce s-a întâmplat cu Ayan, copilul care a supraviețuit o noapte întreagă, la temperaturi foarte mici și îmbrăcat sumar, î...

Avarie într-o comună din Botoșani, mii de locuitori fără apă la robinete pentru 24 de ore!

astăzi, 15:21
235

Societatea de apă Nova Apaserv anunță că a apărut o avarie pe conducta de distribuție apă din PEHD Dn 200 mm, localizată la ieșirea din rezervorul de înmagazinare apă Ungureni.Astf...

Până luni se mai pot depune dosarele pentru concursul de manager la Spitalul Mavromati, salariul depășește 18.000 de lei!

astăzi, 14:35
368

Pentru postul declarat vacant este nevoie de vechime de minimum 5 ani de zile. În prezent, cu titlu de interimat, postul este ocupat de Monica Adăscăliței.Candidații trebuie să aibă st...