O soferiţă însărcinată a suferit un atac de panică după un accident! Un echipaj Smurd, solicitat la faţa locului

O tânără ce se afla la volanul unei maşini a suferit un atac de panică şi a solicitat îngrijiri medicale, după ce a fost implicată într-un accident rutier.

O soferiţă însărcinată a suferit un atac de panică după un accident! Un echipaj Smurd, solicitat la faţa locului

Evenimentul a avut loc, joi după-amiază, la intrare în oraşul Săveni dinspre Botoşani. Tânăra, de 27 de ani, se afla la volanul unui VW Passat, fiind acroşată de un autoturism Ford, condus de un tânăr de 28 de ani.

Femeia ieşea din oraşul Săveni spre Botoşani şi impactul a avut loc în zona unui Peco, când şoferul autoturismului Ford intenţiona să intre de pe drumul judeţean DJ 292 în drumul naţional.

Având în vedere că este însărcinată, șoferița a suferit un atac de panică. La faţa locului a ajuns un echipaj SMURD, care i-a acordat îngrijiri medicale, însă a refuzat transportul la spital.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, însă având în vedere că oficial evenimentul rutier nu s-a înregistrat cu victime, cel mai probabil cei doi şoferi vor merge pe procedura amiabilă. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Adolescent înecat în Iazul Polonic!

astăzi, 21:09
1738

S-a întâmplat duminică după-amiază în Dorohoi, după ce un grup de prieteni s-au dus la scăldat în iazul din marginea municipiului. Tânărul de 17 ani ar fi intrat &i...

Jim Fergus - "O mie de femei albe"

astăzi, 20:25
168

Recenziile favorabile, ideea că povestea are la bază un moment mai puţin cunoscut şi mai puţin mediatizat din istoria Statelor Unite şi afirmaţia lui Gérard Depardieu, aflată pe coperta...

Avertizare meteo de furtună!

astăzi, 20:19
907

Astfel, până la ora 21:15, în comunele Vlădeni, Șendriceni, Vârfu Câmpului, Dersca, Mihăileni, Leorda, Cândești, Brăești, Văculești, Lozna precum şi în or...