O soferiţă însărcinată a suferit un atac de panică după un accident! Un echipaj Smurd, solicitat la faţa locului

O tânără ce se afla la volanul unei maşini a suferit un atac de panică şi a solicitat îngrijiri medicale, după ce a fost implicată într-un accident rutier.

O soferiţă însărcinată a suferit un atac de panică după un accident! Un echipaj Smurd, solicitat la faţa locului

Evenimentul a avut loc, joi după-amiază, la intrare în oraşul Săveni dinspre Botoşani. Tânăra, de 27 de ani, se afla la volanul unui VW Passat, fiind acroşată de un autoturism Ford, condus de un tânăr de 28 de ani.

Femeia ieşea din oraşul Săveni spre Botoşani şi impactul a avut loc în zona unui Peco, când şoferul autoturismului Ford intenţiona să intre de pe drumul judeţean DJ 292 în drumul naţional.

Având în vedere că este însărcinată, șoferița a suferit un atac de panică. La faţa locului a ajuns un echipaj SMURD, care i-a acordat îngrijiri medicale, însă a refuzat transportul la spital.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, însă având în vedere că oficial evenimentul rutier nu s-a înregistrat cu victime, cel mai probabil cei doi şoferi vor merge pe procedura amiabilă. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atenție la fraudele informatice și la „investițiile” online! Iată cum vă puteți proteja!

astăzi, 17:13
20

În ultima perioadă se constată o creștere a sesizărilor referitoare la săvârșirea  unor infracțiuni de înșelăciune în mediul online care au ca bază folosirea &ic...

Temele pentru acasă între necesitate și obligație, ce ne sfătuiesc specialiștii în educație din Botoșani!

astăzi, 16:21
73

Țări ca Polonia și Finlanda au decis eliminarea temelor pentru acasă, considerând că beneficiul asupra copilului în ansamblu este nul.De fapt care e adevărul? Mai au nevoie copii...

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
275

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...