O şoferiţă, cadru didactic, a produs un accident după ce s-a urcat la volan sub influenţa băuturilor alcoolice!

Tânăra ce a produs, joi dimineaţă, un accident rutier în urma căruia o persoană a fost rănită, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. 

O şoferiţă, cadru didactic, a produs un accident după ce s-a urcat la volan sub influenţa băuturilor alcoolice!

Femeia de 34 de ani, care este cadru didactic la o şcoală din localitatea Silişcani, se afla la volanul unui Ford Focus şi se îndrepta dinspre Botoşani spre serviciu.

La ieşirea din localitatea Victoria, pe o porţiune de drum acoperită cu zăpadă viscolită, a frânat şi a pierdut controlul volanului, ieşind în decor şi izbindu-se intr-un copac.

O pasageră, colegă de serviciu, a rămas încarcerată, fiind solicitată la faţa locului o autospecială de pompieri, precum şi un echipaj TIM SMURD.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au testat şoferiţa cu etilotestul reieşind o concentraţie de 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat. Aceasta a fost condusă la spital pentru recoltarea probelor biologice.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Femeia pentru care doi poliţişti au oprit pe A1 să-i schimbe pneul spart: "Nu le ştiu numele, însă acum le cunosc sufletul"

Vineri, 23 Februarie 2018
1539

În urmă cu câteva zile, pe Facebook a făcut vâlvă o fotografie cu doi poliţişti care schimbau cauciucul de la maşina unei femei care rămăsese în pană pe A1.Maria C...

Dezbateri în Consiliul Judeţean pe marginea verificărilor metrologice ale apometrelor

Vineri, 23 Februarie 2018
434

Alesul judeţean a avut o interpelare şi a cerut lămuriri în cadrul şedinţei ordinare a CJ, ce a avut loc joi. "Procedura de verificare metrologică se face pe banii populaţiei. Eu nu cred ...

Fondurile Prima Casă au fost distribuite băncilor după noi reguli. Vezi cum se dau banii anul acesta

Vineri, 23 Februarie 2018
362

Plafonul de garanţii aprobat luna trecută de Ministerul Finanţelor Publice pentru acest an este cu 20% mai mic faţă de cel din 2017.La finalul anului trecut, Ministerul Finanţelor Publice a ...