O șoferiță a ajuns cu mașina într-un cap de pod! FOTO

O șoferiță a ajuns cu mașina într-un cap de pod! FOTO

Un accident rutier s-a produs miercuri la amiază, în localitatea Borzești, din comuna Ungureni.

Un autoturism Opel Tigra înmatriculat în județul Neamț, în care se aflau 4 persoane, printre care și o minoră în vârstă de 12 ani, a ajuns cu mașina într-un cap de pod. Martorii povestesc că mașina circula regulamentar, moment în care un alt conducător auto aflat la volanul unui atutoturism Volkswagen Golf nu i-a acordat prioritate, iar șoferița din Opel, care a încercat să evite impactul, a ajuns în șanțul de pe marginea drumului, oprindu-se într-un cap de pod.

Din cercetările ulterioare ale polițiștilor a reieșit, însă, că femeia de 54 de ani, din judeţul Neamţ, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă, moment în care a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, oprindu-se în şanţul din beton de pe marginea sensului său de mers.

La fața locului au ajuns două ambulanțe pentru a prelua soferița și minora, deoarece acuzau dureri, victimele fiind transportate de urgență la spital. 

"În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto şi a unei minore de 12 ani, pasageră în autovehicul. În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă", informeaza IPJ Botosani.
 








 

 

Spune-ne opinia ta