O nouă tragedie în județ! Femeie arsă de vie în locuință!

Ziua de marți a fost marcată de tragedii în județul Botoșani. O femeie și-a pierdut viața după ce casa în care locuia a fost cuprinsă de un incendiu.

 

O nouă tragedie în județ! Femeie arsă de vie în locuință!

Femeia, în vârstă de 90 de ani, locuia singură într-o casă din satul Vatra, comuna Hudești.  Marți seara, puțin după ora 20.00, un vecin a văzut flăcările care i-au cuprins casa bătrânei. A sunat la 112 pentru a cere ajutor și a încercat să o salveze pe femeie dar din păcate nu s-a putut apropia de imobil.

Un echipaj de pompieri de la Darabani și unul de la Dorohoi au ajuns la fața locului, proprietara casei fiind găsită decedată în holul casei, aproape de ușa de la intrare.

Mai bine de o oră și jumătate au intervenit pompierii pentru stingerea incendiului, misiunea fiind îngreunată de cantitatea mare de materiale combustibile care erau în casă, dar și de vântul puternic, existând pericolul ca focul să se extindă.

Cauza producerii incendiului este în curs de stabilire.

Marți au fost înregistrate alte trei decese în județul Botoșani. Un bărbat de 50 de ani a fost găsit fără suflare pe un șantier din municipiul Botoșani, la Hlipiceni un bărbat a fost omorât, iar la Miorcani un bărbat de 70 de ani a murit strivit de discul agățat de un tractor.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Fondurile Prima Casă au fost distribuite băncilor după noi reguli. Vezi cum se dau banii anul acesta

astăzi, 16:22
195

Plafonul de garanţii aprobat luna trecută de Ministerul Finanţelor Publice pentru acest an este cu 20% mai mic faţă de cel din 2017.La finalul anului trecut, Ministerul Finanţelor Publice a ...

Botoşăneni ajunşi la spital după accidente în gospodărie

astăzi, 15:12
223

Este cazul unui italian stabilit în Botoşani şi care s-a tăiat la un deget de la mâna dreaptă după ce a utilizat defectuos un flex.Bărbatul, de 69 de ani, a suferit o plagă la d...

Start de an în forţă pentru antreprenorii botoşăneni. Numărul firmelor nou înfiinţate s-a dublat

astăzi, 14:07
120

Astfel, în luna ianuarie 2018 s-au înregistrat 136 de operatori economici, în condiţiile în care în aceeaşi lună a anului trecut au fost înregistraţi 62. C...