O nouă razie a polițiștilor pe șoselele din județ! Zeci de amenzi aplicate și șoferi lăsați fără permis pentru depășiri neregulamentare!

Depăşirea neregulamentară reprezintă una dintre principalele cauze generatoare de accidente rutiere în ţara noastră.

O nouă razie a polițiștilor pe șoselele din județ! Zeci de amenzi aplicate și șoferi lăsați fără permis pentru depășiri neregulamentare!

Poliţiştii rutieri au acţionat, miercuri, pe raza întregului judeţ, în zonele cu risc de producere a accidentelor rutiere datorate depăşirilor neregulamentare, pentru prevenirea accidentelor, precum şi pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră.

În urma activităților desfăşurate, au fost verificate în trafic 190 de autovehicule și au fost aplicate 91 de sancțiuni contravenționale, din care 5 conducătorilor auto care s-au angajat în efectuarea de depăşiri neregulamentare. Complementar amenzii, a fost dispusă măsura suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile.

Pentru alte abateri săvârşite la regimul circulaţiei pe drumurile publice, poliţiştii au aplicat 86 de sancţiuni contravenţionale şi au reţinut, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, 6 permise de conducere.

Pentru siguranţa dumneavoastră şi a celorlalţi participanţi la trafic, poliţiştii vă recomandă să respectaţi toate regulile privind circulaţia pe drumurile publice!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
22

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
183

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
149

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...