O mașină s-a dat peste cap pe drumul Botoșani-Suceava! Doi tineri răniți! FOTO
ACCIDENT!

Un autoturism care circula pe drumul Botoșani-Suceava s-a răsturnat și a ajuns într-un șanț de pe marginea drumului, două persoane fiind rănite.

O mașină s-a dat peste cap pe drumul Botoșani-Suceava! Doi tineri răniți! FOTO

Accidentul a avut loc, joi, la intrarea în localitatea Brehuiești. Șoferul unui autoturism BMW, înmatriculat în Bulgaria, Alexandru S., de 22 de ani, care se îndrepta dinspre Suceava spre Botoșani, a pierdut controlul volanului, după ce a derapat din cauza vitezei, după cum susțin martorii. Mașina s-a dat peste cap, a rupt mai multe indicatoare rutiere de pe margine și a ajuns pe cupolă în șanțul din afara părții carosabile.

Mai mulți șoferi care treceau prin zonă au sărit în ajutorul celor două persoane aflate în mașină, șoferul și un pasager de 20 de ani, și le-au scos afară.

În scurt timp la fața locului a ajuns echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă, o ambulanță dar și o autospecială ISU, fiind scurgeri de carburanți pe carosabil. La locul accidentului au ajuns și polițiștii.

Cele două victime au fost preluate de cadrele medicale.

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul, fiind deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Temele pentru acasă între necesitate și obligație, ce ne sfătuiesc specialiștii în educație din Botoșani!

astăzi, 16:21
21

Țări ca Polonia și Finlanda au decis eliminarea temelor pentru acasă, considerând că beneficiul asupra copilului în ansamblu este nul.De fapt care e adevărul? Mai au nevoie copii...

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
147

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...

Forțele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
113

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...