O femeie a murit după ce a participat la un proces în cadrul unei instanţe botoşănene!

O femeie şi-a găsit sfârşitul, miercuri, după ce a participat la un proces desfăşurat la Judecătoria Botoşani. Femeia, de 67 de ani, din Iaşi a fost citată la un proces de fond funciar şi după ce a ieşit de la şedinţa de judecată i s-a făcut rău. 

O femeie a murit după ce a participat la un proces în cadrul unei instanţe botoşănene!

Nu a băgat de seama simptomele şi a continuat să meargă, însă când a ajuns în faţa sediului unei bănci din zona centrală a municipiului s-a prăbuşit. 

Oamenii care au văzut-o au sunat la 112 şi au cerut sprijinul cadrelor medicale. Un echipaj TIM SMURD a ajuns la faţa locului şi i-a acordat primul ajutor şi a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Mavromati. Atât pe drum cât şi în spital s-au făcut manevre de resuscitare, însă nu s-a mai putut face nimic. 

 „Pacienta a ajuns în serviciul nostru în stop cardio-respirator. Au fost declanşate imediat manevrele de resuscitare, care au continuat timp de câteva zeci de minute, însă din păcate, fără succes”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD Botoşani. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elicopter SMURD chemat de la Târgu Mureș pentru o pacientă din Botoșani, aflată în stare gravă!

Vineri, 25 Mai 2018
594

Consecințele incendiului de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iași, din urmă cu câteva săptămâni, se simt mai ales în situații critice, așa cum s-a întâmpl...

În comă alcoolică, după banchetul de final de clasa a XII-a!

Vineri, 25 Mai 2018
4234

A băut și s-a distrat, numai că nu a știut când să se oprească. Și pentru că nu a fost de ajuns, dimineața a continuat petrecerea cu băutură cumpărată de la un nonstop. Cantitatea m...

VIDEO Singura medie de 10 din țară, la bacalaureatul olimpicilor, aparține botoșăneanului Ștefan Bălăucă! Un sfert dintre candidați nu au promovat!

Vineri, 25 Mai 2018
4863

Echivalarea probelor de bacalaureat cu rezultatele obținute la olimpiadele internaționale la disciplinele română, matematică și fizică, i-au adus lui Ștefan Bălăucă încă o ...