O chilie din curtea mănăstirii Agafton, în flăcări! 22 de pompieri luptă să stingă incendiul

O chilie din curtea mănăstirii Agafton, în flăcări! 22 de pompieri luptă să stingă incendiul

Luni, puțin după ora 19.00, pompierii botoșăneni au fost solicitați sa intervină pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o chilie din curtea mănăstirii Agafton de pe raza comunei Curtești.

La locul evenimentului s-au deplasat cinci echipaje aparținând Detașamentului de Pompieri Botoșani. La sosirea forțelor de intervenție la fata locului, ardeau bunurile dintr - o chilie formata din opt camere, precum și o parte din acoperiș.

Încă se intervine pentru lichidarea incendiului și inlaturarea efectelor. În total, acționează 22 de pompieri.

Chilia nu era locuita.

Update: Incendiul a fost stins după mai bine de cinci ore în care cei peste 20 de pompieri s-au străduit să stingă flăcările. Cauza cea mai probabilă a fost un scurt circuit. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean, desemnat oficial “Liderul generaţiei de mâine”! Sebastian Dobrincu este considerat Copilul genial al României!

astăzi, 14:39
48

Milionar la doar 21 de ani în Silicon Valley! Este povestea de succes a lui Sebastian Dobrincu, un tânăr născut la Botoşani, care ar trebui să fie un exemplu şi un model de urmat pent...

Au scăpat ca prin minune după o ciocnire frontală

astăzi, 14:34
80

Doi șoferi au scăpat ca prim minune după o ciocnire frontală care a avut loc ieri în comuna Lunca.Un bărbat de 37 de ani din comuna Mihai Eminescu, în timp ce se deplasa cu mașin...

ÎNCEPE VÂNĂTOAREA! Ministrul Sănătății vă invită să intrați în lupta anticorupție: Angajații din spitale care primesc șpagă vor fi dați afară!

astăzi, 13:53
111

Ministrul Sănătății, Victor Costache, susține că în contractele semnate la angajarea personalului medical ar putea fi stipulat clar că primirea de „atenții” va duce la pierde...