O bătrână a rămas blocată în apartament. Pompierii au găsit-o semiconștientă

O bătrână a rămas blocată în apartament. Pompierii au găsit-o semiconștientă

Pompierii dorohoieni au fost solicitaţi, vineri, pentru a interveni pe strada Dumitru Furtună din Dorohoi, unde o femeie în vârstă de 85 de ani rămăsese blocată în apartament.

Aceștia au fost solicitați prin serviciul de urgență 112 pentru a interveni într-un apartament în care o persoană a rămas blocată. Aici, o femeie în vârstă de 85 de ani, proprietara unui apartament situat la etajul unu, nu răspundea la ușă, scrie DorohoiNews.

Pompierii militari au pătruns în apartament prin spargerea unui ochi de geam. Aceștia au intervenit prin exterior pentru a nu deteriora ușa metalică și pentru a limita pagubele. Aceștia au găsit-o pe femeie căzută în sufrageria apartamentului, fiind semiconștientă, în imposibilitatea de a se mișca.

Bătrâna a fost și predată unui echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, direcționat la solicitarea pompierilor, fiind transportată spre Spitalul Municipal din Dorohoi.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
139

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
108

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
103

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...