Nu are leac: Urmărit și blocat în trafic, la trei zile după ce i s-a reținut permisul de conducere!

La doar trei zile după ce i s-a reținut permisul de conducere pentru că a condus beat, a urcat din nou la volan. A fost nevoie ca poliția să îl urmărească și să îl blocheze în trafic, șoferul de 21 de ani fiind apoi imobilizat.

Nu are leac: Urmărit și blocat în trafic, la trei zile după ce i s-a reținut permisul de conducere!


În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 08.30, poliţiştii Biroului Rutier – Poliţia municipiului Botoșani, au efectuat semnal regulamentar, folosind semnalele luminoase și acustice, în vederea opririi unui autoturism care rula pe Calea Națională din municipiul Botoşani.

Conducătorul autoturismului a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor, impunându-se urmărirea şi blocarea în trafic. Șoferul, care conducea un Audi înmatriculat în Marea Britanie, a fost identificat în persoana lui C.S., de 21 de ani, din comuna Leorda, judeţul Botoşani, tânărul fiind imobilizat și condus la sediul Poliției municipiului Botoșani.

Verificările efectuate au stabilit că C.S. avea permisul de conducere reţinut, din data de 19.02.2017 (pentru consum de băuturi alcoolice).

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A murit cea mai titrată jucătoare de scrabble a României! (Foto)

astăzi, 13:46
94

A fost cea mai titrată jucătoare de scrabble a României, campioană națională în limbile română și franceză, Maestră a Sportului.Claudia Mihai a fost un model de dăruire...

Statul Major al Armatei: Cum va apăra Armata Română județele Moldovei în caz de atac rusesc?

astăzi, 12:26
256

Jurnaliștii de la Ziarul de Iași i-au întrebat direct pe reprezentanții Statului Major al Armatei Române, iar aceștia au dat un răspuns evaziv legat de planurile operaționale.Sta...

FC Botoșani – Dinamo, astăzi de la ora 19:30

astăzi, 11:34
127

FC Botoșani și Dinamo se întâlnesc astăzi în etapa a șasea a play-out-ului Superligii.Înaintea partidei de astăzi FC Botoșani ocupă penultimul loc în play-out, l...