Nouă răniţi şi trei maşini făcute zob, într-un accident provocat de un tânăr din Botoşani! FOTO
ACCIDENT!

Trei masini facute zob si 9 persoane ranite, intr-un accident rutier, dupa ce un sofer de 22 de ani, Iulian P., din Darabani, judetul Botosani, a intrat intr-o depasire fara sa se asigure. 

Nouă răniţi şi trei maşini făcute zob, într-un accident provocat de un tânăr din Botoşani! FOTO

Accidentul a avut loc în localitatea Zvoristea, judetul Suceava. Pe contrasens masina soferului grabit (cu volan pe partea dreapta) a lovit in plin un alt autoturism care circula regulamentar, dupa care a ricosat in alt vehicul.

In urma celor doua coliziuni cele trei autovehicule au fost grav avariate iar 9 persoane au fost ranite, opt dintre ele, printre care si un copil de numai 2 ani, fiind transportate la Spitalul Judetean Suceava.

La fata locului au intervenit pompierii cu modulul SMURD, cu doua ambulante SMURD si o autospeciala cu accesorii pentru descarcerare. Pompierii au fost sprijiniti de trei echipaje ale Serviciului de Ambulanta Judetean Suceava.

Salvatorii au luat masurile specifice de siguranta si au acordat primul ajutor medical persoanelor implicate in eveniment.Conform medicilor, doar unul dintre raniti este in stare mai grava, ceilalti scapand cu leziuni minore (vezi declaratie Diana Munteanu, medic UPU Suceva).

Copilasul de 2 ani a ramas internat in spital pentru monitorizare. Ceilalti doi soferi implicati in accident sunt din Botosani si din Mures. Nici unul din conducatorii auto nu era baut, ei fiind testati cu etilotestul.

Politistii fac cercetari pentru a stabili circumstantele exacte ale producerii accidentului.

Sursa text şi foto: informatiata.ro




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Blocada polițiștilor și jandarmilor în Botoșani și localități s-a lăsat cu sancțiuni: 14 șoferi au rămas fără permis în ultimele 24 de ore!

astăzi, 17:24
41

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 5 acțiuni punctuale în orașele Dorohoi, Săveni, Flămânzi, Darabani și Botoșani în cadrul planului BLOCADA, a...

PNL Botoșani, Cătălin Flutur, întâlnire cu taximetriștii: „O unitate de breaslă mai rar întâlnită în zilele noastre” (foto)

astăzi, 16:14
71

Candidatul din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, Cătălin Flutur, a avut zilele trecute o întâlnire cu taximetriștii din Botoșani.Redăm mai jos i...

Eveniment dedicat antreprenorilor din Botoșani: Conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente! (foto)

astăzi, 15:56
143

Sute de antreprenori din Botoșani au participat, joi, la o conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente cu fonduri europene. Evenimentul este organizat de către Camera de Comerț, Indust...