Trei dosare penale pentru trei persoane în urma accidentului de marţi noapte, de pe Ion Pillat!
UPDATE!

A încălcat regulile de circulaţie, a băgat în spital o familie cu inconştienţa sa şi a dat bir cu fugiţii! Cu toate acestea, niciunul nu-şi asumă conducerea unui autoturism care în noaptea de marţi spre miercuri a produs un eveniment rutier în mijlocul oraşului.

Trei dosare penale pentru trei persoane în urma accidentului de marţi noapte, de pe Ion Pillat!

La aproape 12 ore de la producerea accidentului rutier din noaptea trecută, de pe strada Ion Pillat, poliţiştii fac în continuare cercetări pentru a afla cu exactitate cine s-a aflat la volanul autoturismului Audi A6, care a produs accidentul rutier în urma căruia o familie a ajuns în spital.

Şi asta deoarece la aproximativ patru ore de la producerea evenimentului rutier, cel indicat de proprietarul maşinii drept şofer a contactat poliţiştii şi le-a spus că el nu este vinovat de nimic şi că la volan se afla de fapt proprietarul maşinii. Asta în condiţiile în care proprietarul Audi-ului le-a spus poliţiştilor că la momentul accidentului el era pasager în propria-i maşină.

În aceste condiţii, ancheta poliţiştilor continuă pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor producerii accidentului dar, mai important, a "amplasării" la volan a unuia din doi suspecţi.

UPDATE:

Poliţiştii botoşăneni au dat de cap accidentului de marţi noapte, reuşind să adune suficiente informaţii cât să facă un dosar bine documentat. Astfel, în urma verificarilor efectuate s-a stabilit că în momentul producerii accidentului, autoturismul marca Audi A6, era condus de U.N. de 29 de ani, din municipiul Botosani care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie si care a părăsit locul faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie.

De asemenea, din cercetări s-a stabilit că anterior producerii evenimentului, M.C. de 45 de ani, din municipiul Botoşani, proprietarul autovehiculului, a condus autoturismul în cauză pe mai multe străzi din oraş, apoi l-a încredintat lui U.N. pentru a-l conduce, deşi cunoştea că acesta din urmă nu posedă permis de conducere şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, întrucât au consumat alcool împreună.

Totodată, cercetările vor fi extinse şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de mărturie mincinoasă, constând în aceea că în timpul verificărilor, S.C., de 29 de ani, din municipiul Botoşani, prietena conducătorului auto U.N., a indus în eroare organele de poliţie cu privire la identitatea persoanei care se afla la volan în momentul producerii accidentului.

Celor două persoane care au condus autovehiculul menţionat, respectiv U.N. şi M.C., le-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentultui fără încuviinţarea organelor de poliţie, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi încredinţarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere.

Despre accidentul de pe Ion Pillat, Ştiri.Botoşani.Ro a scris aici:

Impact violent în miez de noapte într-o intersecţie din Botoşani! Mamă şi fiu răniţi, şoferul vinovat a fugit! FOTO

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
23

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...

Olimpiada de Limba și literatura ucraineană maternă 2024 – etapa națională – se va desfășura începând de luni la Botoșani

astăzi, 09:05
16

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se va desfășura a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pre...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Ierarh Teotim, Episcopul Tomisului; Sfântul Cuvios Teodor Trihina

astăzi, 08:14
31

Sfântul Teotim a trăit pe vremea împăratului Teodosie cel Mare (378-395) în Sciţia Mică sau Dobrogea de astăzi şi era Episcop al Tomisului. El se bucura de atâta cinste &...