Necaz înainte de sărbători: Flăcările i-au mistuit casa!
BOTOSANI

Un bărbat din Draxini, comuna Bălușeni, a rămas fără acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de un jar căzut din sobă pe materiale combustibile. 

Necaz înainte de sărbători: Flăcările i-au mistuit casa!

   Foto: Arhiva Stiri.Botosani.ro

S-a întâmplat sâmbătă, la prânz. Cu toate că era în locuinta, bărbatul a realizat ca ii arde casa când flăcările ii cuprinsesera bunurile dintr-o cameră și acoperișul.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Nicolae Iorga " al Judetului Botoșani a fost solicitat sa intervina pentru stingerea incendiului putin înainte de ora 13.00.

La fata locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu două autospeciale cu apă și spumă.

La sosirea gărzii de intervenţie, ardea întreaga locuinta, existând pericolul de propogare a flacarilor la cladirile din imediata vecinatate. Incendiul a fost stins în limitele găsite de pompieri.

Valoarea bunurilor distruse a fost estimată la cca. 25.000 lei. S-au salvat și protejat bunuri materiale în valoare de cca. 500.000 lei. Pompierii au înlăturat pericolul de explozie, din casa cuprinsa de flacari fiind de scoase doua butelii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Senat: Legea privind Codul administrativ, care prevede pensii speciale pentru aleşii locali, respinsă la reexaminare

Luni, 25 Martie 2019
147

Legea privind Codul administrativ, care prevede pensii speciale pentru aleşii locali, declarată neconstituţională de către CCR în noiembrie 2018, a fost respinsă luni de plenul Senatului, ...

Se schimbă cărțile de identitate. Semnalul autorităților

Luni, 25 Martie 2019
1111

Anunţul a fost făcut de şeful Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, comisarul-şef Cătălin Aurel Giulescu, care spu...

Botoșăneanca Mirabela Amarandei, unul dintre coordonatorii PLUS pe zona Moldovei, şi-a dat demisia din partid

Luni, 25 Martie 2019
408

Unul dintre coordonatorii PLUS pe zona Moldovei, Mirabela Amarandei, şi-a dat demisia din partid, motivând că vrea să-şi dedice întreaga experienţă domeniului educaţiei, ea activ&ac...