Necaz înainte de sărbători: Flăcările i-au mistuit casa!
BOTOSANI

Un bărbat din Draxini, comuna Bălușeni, a rămas fără acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de un jar căzut din sobă pe materiale combustibile. 

Necaz înainte de sărbători: Flăcările i-au mistuit casa!

   Foto: Arhiva Stiri.Botosani.ro

S-a întâmplat sâmbătă, la prânz. Cu toate că era în locuinta, bărbatul a realizat ca ii arde casa când flăcările ii cuprinsesera bunurile dintr-o cameră și acoperișul.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Nicolae Iorga " al Judetului Botoșani a fost solicitat sa intervina pentru stingerea incendiului putin înainte de ora 13.00.

La fata locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu două autospeciale cu apă și spumă.

La sosirea gărzii de intervenţie, ardea întreaga locuinta, existând pericolul de propogare a flacarilor la cladirile din imediata vecinatate. Incendiul a fost stins în limitele găsite de pompieri.

Valoarea bunurilor distruse a fost estimată la cca. 25.000 lei. S-au salvat și protejat bunuri materiale în valoare de cca. 500.000 lei. Pompierii au înlăturat pericolul de explozie, din casa cuprinsa de flacari fiind de scoase doua butelii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CFR Cluj - FC Botosani, scor 1-1 în prima etapă a noului sezon din Liga 1!

Vineri, 20 Iulie 2018
184

CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1, cu FC Botosani, in prima etapa a noului sezon din Liga 1. Clujenii au deschis scorul in minutul 26 prin Paulo Vinicius, cu o lovitura de cap, dar au fo...

Carmen Dan despre scrisoarea politistilor: Sa nu se gandeasca nimeni ca poate face orice in trafic. Nu va fi haos!

Vineri, 20 Iulie 2018
274

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, vineri, la Dragasani, ca modificarile din Codul Rutier vor fi adaptate astfel incat sa respecte legea, referindu-se la scrisoarea transmisa de Grupul Poli...

Proiectul prin care poți plăti o amendă rutieră în 15 zile a fost aprobat

Vineri, 20 Iulie 2018
343

Desigur, întreaga știre nu te afectează dacă respecți mereu legea și nu ești pasibil să primești o amendă rutieră. Practic, pentru șoferii corecți, care conduc cu viteza legală și urmea...