Necaz înainte de sărbători: Flăcările i-au mistuit casa!
BOTOSANI

Un bărbat din Draxini, comuna Bălușeni, a rămas fără acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de un jar căzut din sobă pe materiale combustibile. 

Necaz înainte de sărbători: Flăcările i-au mistuit casa!

   Foto: Arhiva Stiri.Botosani.ro

S-a întâmplat sâmbătă, la prânz. Cu toate că era în locuinta, bărbatul a realizat ca ii arde casa când flăcările ii cuprinsesera bunurile dintr-o cameră și acoperișul.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Nicolae Iorga " al Judetului Botoșani a fost solicitat sa intervina pentru stingerea incendiului putin înainte de ora 13.00.

La fata locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu două autospeciale cu apă și spumă.

La sosirea gărzii de intervenţie, ardea întreaga locuinta, existând pericolul de propogare a flacarilor la cladirile din imediata vecinatate. Incendiul a fost stins în limitele găsite de pompieri.

Valoarea bunurilor distruse a fost estimată la cca. 25.000 lei. S-au salvat și protejat bunuri materiale în valoare de cca. 500.000 lei. Pompierii au înlăturat pericolul de explozie, din casa cuprinsa de flacari fiind de scoase doua butelii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Caravana SMURD "Fii pregătit!" a poposit, sâmbătă, la Darabani! FOTO

Sâmbătă, 21 Aprilie 2018
217

Zeci de dărăbăneni au participat, sâmbătă, la cursurile organizate în cadrul caravanei SMURD "Fii pregătit", care a ajuns pentru a treia oară în județul Botoșani.Misiunea Caravanei e...

"Romania - Te iubesc!", la Liceul "Demostene Botez" Trusesti! FOTO

Sâmbătă, 21 Aprilie 2018
436

In anul centenarului, elevii Liceului "Demostene Botez" Trusesti au evidentiat printr-o activitate desfasurata in saptamana "Scoala Altfel" cel putin 100 de motive p...

Peste 1000 de oameni pe dealul Polonic, la Dorohoi! FOTO

Sâmbătă, 21 Aprilie 2018
1645

Pe dealul Polonic de la Dorohoi continuă plantările începute în urmă cu câțiva ani, la acțiunea care este în plină desfășurare participând aproximativ 1200 d...