Necaz înainte de sărbători: Flăcările i-au mistuit casa!
BOTOSANI

Un bărbat din Draxini, comuna Bălușeni, a rămas fără acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de un jar căzut din sobă pe materiale combustibile. 

Necaz înainte de sărbători: Flăcările i-au mistuit casa!

   Foto: Arhiva Stiri.Botosani.ro

S-a întâmplat sâmbătă, la prânz. Cu toate că era în locuinta, bărbatul a realizat ca ii arde casa când flăcările ii cuprinsesera bunurile dintr-o cameră și acoperișul.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Nicolae Iorga " al Judetului Botoșani a fost solicitat sa intervina pentru stingerea incendiului putin înainte de ora 13.00.

La fata locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu două autospeciale cu apă și spumă.

La sosirea gărzii de intervenţie, ardea întreaga locuinta, existând pericolul de propogare a flacarilor la cladirile din imediata vecinatate. Incendiul a fost stins în limitele găsite de pompieri.

Valoarea bunurilor distruse a fost estimată la cca. 25.000 lei. S-au salvat și protejat bunuri materiale în valoare de cca. 500.000 lei. Pompierii au înlăturat pericolul de explozie, din casa cuprinsa de flacari fiind de scoase doua butelii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O firmă din Botoșani câștigă licitația pentru Podul Unirii!

Miercuri, 12 Decembrie 2018
412

Contractul pentru realizarea Podului Unirii, în zona comercială a Sucevei, ar putea fi semnat într-o săptămână, miercuri fiind desemnată o ofertă câștigătoare la licita...

Starețul Mănăstirii Putna acuză "maimuțăreala europeană" și amestecul ambasadelor: Mai este acest popor liber? Eu nu prea mai văd libertate

Miercuri, 12 Decembrie 2018
188

Starețul Mănăstirii Putna, Părintele Melchisedec Velnic, vorbește, într-un interviu preluat de basilica.ro, despre ”maimuțăreala europeană” care ar fi dus la decăderea socie...

Parlamentul a votat puteri sporite pentru polițiști. Ce se întâmplă dacă nu te oprești la mesajul "Poliția, stai! Nu te apropia!"

Miercuri, 12 Decembrie 2018
295

Proiectul privind intarirea autoritatii politistului a fost votat in Camera Deputatilor, for decizional, legea urmand a fi trimisa spre presedintele Klaus Iohannis, spre promulgare, informeaza MAI. Po...