Neacordarea de prioritate face victime: O persoană rănită și două mașini avariate!

Mașina unui tânăr de 19 ani s-a oprit într-un copac, un pasager de 16 ani fiind rănit. Totul s-a întâmplat după ce o șoferiță în vârstă de 40 de ani nu a acordat prioritate la efectuarea unui viraj în intersecție.

Neacordarea de prioritate face victime: O persoană rănită și două mașini avariate!
O mașină  condusă de o femeie în vârstă de 40 de ani, din municipiul Botoşani, se deplasa luni pe drumul european DE 58. La intersecţia cu DJ 291, conducătoarea auto a vrut să efectueze un viraj la stânga, pentru a pătrunde pe drumul județean, dar nu a acordat prioritate de trecere şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus, condus de un tânăr de 19 ani.
 
În urma impactului, cel de-al doilea vehicul a fost proiectat în afara părţii carosabile, lovind un indicator rutier şi apoi un copac.
 
Potrivit IPJ Botoșani, urmare a producerii accidentului rutier a rezultat rănirea unui pasager de 16 ani din a doua mașină. Ambii conducători auto au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind negative. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Spune-ne opinia ta