Navete cu bere împrăștiate pe drumul Botoșani-Tg. Frumos - FOTO

Mai multe navete pline cu sticle de bere au căzut dintr-un TIR, pe drumul european Botoșani-Tg. Frumos, după ce mastodontul a intrat în balans, într-o curbă.

Navete cu bere împrăștiate pe drumul Botoșani-Tg. Frumos - FOTO

TIR-ul, înmatriculat în județul Bacău, se deplasa dinspre Flămânzi către Botoșani iar într-o curbă la dreapta, în apropiere de Manastirea Zosin, mașina a intrat în balans iar o parte din încărcătură s-a împărștiat pe șosea, după ce prelata s-a desprins. 

La fața locului au ajuns și polițiștii, iar circulația  pe un fir a fost blocată până când a fost curățat carosabilul, în total căzând 15 navete cu bere. 

"Am intrat in curbă, am făcut balans și au căzut navetele cu bere. Nu-s multe. Probabil s-a întâmplat și din cauza drumului plin cu gropi", a spus șoferul de pe TIR.


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sute de neasigurați au beneficiat de asistență medicală în unitățile medicale din Botoșani!

astăzi, 10:40
128

O procedură standard, dar la care recurg numeroși botoșăneni care nu au asigurare medicală. Sute de botoșăneni au beneficiat de îngrijiri medicale în primele luni ale anului 2018, s...

Cum se circulă în această dimineață în zona Moldovei, după ninsorile abundente!

astăzi, 09:09
181

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași informează participanții la trafic că toate drumurile naționale din regiunea Moldovei sunt circulabile, fără tronsoane închise sau cu trafi...

Marșul Unirii la Botoșani: "Haideți să le transmitem românilor de pe malul stâng al Prutului că nu sunt singuri în lupta lor dreaptă de a se întoarce acasă"

astăzi, 08:23
422

Platforma Unionistă "Acțiunea 2012" și Asociația "Scut botoșănean" organizează la Botoșani Marșul Unirii. Sâmbătă, 24 martie 2018, la ora 12:00, botoșănenii...