N-a înțeles nimic din accidentul din Ungaria! Şofer de microbuz filmat folosind două telefoane în acelaşi timp!

“Ar trebui trase semnale de alarma, eventual patronii firmelor de transport să nu permită asta. Mai bine devine domnul şofer vedetă acum, decât după ce nenoroceşte câteva familii, cum se întamplă din ce în ce mai des pe străzile din patria noastră”.
 

N-a înțeles nimic din accidentul din Ungaria! Şofer de microbuz filmat folosind două telefoane în acelaşi timp!

În urmă cu câteva zile 9 români și-au pierdut viața în urma unui accident în Ungaria pentru că șoferul făcea un live pe Facebook și nu era atent la drum. Se pare că această tragedie nu le-a dat de gândit șoferilor de la noi din țară.

Şoferul unui microbuz de transport persoane a fost filmat în cursul dimineţii de duminică, 27 mai, în judeţul Iaşi, în timp ce conducea și butona două telefoane mobile și mânuia cu greu volanul.

Se pare că era vorba despre o cursă Piatra Neamţ-Roman-Iaşi, iar conducătorul auto a fost filmat de un pasager. Pasagerul a declarat pentru adevarul.ro: “Nimeni nu a reacţionat în niciun fel şi de obicei dacă atragi atenţia şoferilor în astfel de situaţii, devin irascibili şi chiar violenţi verbal. Nu mi se pare normal să se întâmple acest lucru, am mai vazut cazuri similare, dar acum tipul ăsta a întrecut orice limita, cum poţi să conduci şi să butonezi doua telefoane concomitent?”.

Acesta a adăugat: “Ar trebui trase semnale de alarma, eventual patronii firmelor de transport să nu permită asta. Mai bine devine domnul şofer vedetă acum, decât după ce nenoroceşte câteva familii, cum se întamplă din ce în ce mai des pe străzile din patria noastră”.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
613

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
461

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3001

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...