Mutilat pe viaţă după un accident cumplit!

Mutilat pe viaţă după un accident cumplit!

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitatea Vlăsineşti, va rămâne mutilat pe viaţă după ce a suferit, vineri, un accident cumplit în timp ce pregătea mâncarea pentru animale.

Bărbatul toca nutreţ cu o tocătoare electrică când i s-a prins mâneca dreaptă în utilaj, fiind trasă spre interior. Din reflex, acesta a pus mâna stângă pentru a încerca să oprească maşinăria, dar întreg braţul stâng i-a fost prins şi sfârtecat până aproape de umăr. Urletele bărbatului i-au alertat pe cei din gospodărie care au sunat la 112.

La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă de la Săveni, iar în întâmpinare a plecat de la Botoşani echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă. Bărbatul a fost găsit cu hemoragie masivă şi în stare de şoc, fiind transportat la Unitatea de Primire Urgenţe de la Spitalul Mavromati.

"Pacientul a ajuns în şoc hemorgic, după ce a pierdut foarte mult sânge. Prezintă traumatisme complexe prin strivire la ambele membre superioare, probabil cel stâng urmând să fie amputat", a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
126

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
73

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
207

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...