Motocicletă Harley Davidson furată din Italia, depistată la Punctul de Trecere a Frontierei Stânca

Motocicletă Harley Davidson furată din Italia, depistată la Punctul de Trecere a Frontierei Stânca

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări cu privire la un cetăţean moldovean care intenţiona să tranziteze frontiera, având ascunsă în autovehicul o motocicletă declarată furată în Italia.

 În data de 22 ianuarie a.c., în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iaşi s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, D.L., cetăţean moldovean, în vârstă de 29 de ani, şofer al unui microbuz marca Mercedes Benz, înmatriculat în R. Moldova.

Cu ocazia controlului, în microbuz a fost descoperită o motocicletă marca Harley Davidson, parţial asamblată şi fără numere de înmatriculare. Pentru motocicletă, şoferul nu a putut prezenta documente, iar în urma verificărilor în bazele de date, colegii noştri au constatat că aceasta figurează ca furată din Italia, din noiembrie 2018.

“Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat motocicleta contra sumei de 650 euro, fără a avea cunoștință despre faptul că aceasta este furată sau implicată în vreun litigiu”, eu explicat polițiștii de frontieră de la Botoșani.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de tăinure, iar motocicleta, în valoare de 3.000 de lei, a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
321

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
43

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
295

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...