Motivul incredibil invocat de un tânăr prins de polițiștii de frontieră conducând fără permis!

Tânărul în vârstă de 22 de ani se afla la volanul unui autoturism marca Ford Galaxy, înmatriculat în Lituania. Poliţiştii de frontieră au constatat că persoana în cauză nu deţine permis de conducere.

Motivul incredibil invocat de un tânăr prins de polițiștii de frontieră conducând fără permis!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi Prut au depistat în trafic un cetățean român care conducea un autoturism, deși nu avea permis de conducere.

În data de 1 martie, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi Prut a oprit, în trafic pentru control, pe raza localităţii de frontieră Ghireni, un autoturism marca Ford Galaxy, înmatriculat în Lituania, condus de cetăţeanul român Alexandru C., în vârstă de 22 de ani.

Tânărul nu avea documentele asupra sa, iar în urma verificărilor suplimentare efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că persoana în cauză nu deţine permis de conducere. Cu privire la cele constatate, tânărul a declarat că tatăl său l-a sunat şi l-a trimis să aducă maşina în localitatea Ghireni, deşi ştia că acesta nu deţine permis de conducere.

"În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi încredinţarea unui vehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că nu posedă permis de conducere", a precizat subcomisar de politie Minodora Răcnea, purtător de cuvânt S.T.P.F. Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...