Moarte suspectă într-un apartament din Parcul Tineretului! FOTO

Cadavrul unei femei care locuia într-un apartament din Parcul Tineretului, din municipiul Botoşani, a fost ridicat, duminică dimineaţă, de Medicina Legală. Partenerul acesteia de viaţă a fost cel care a sunat la 112 după ce a găsit-o inconştientă.

Moarte suspectă într-un apartament din Parcul Tineretului! FOTO

Daniela Z., de 41 de ani, locuia cu concubinul într-un apartament din apropierea fostei poşte, din Parcul Tineretului. Bărbatul a venit duminică dimineaţă de la muncă şi a găsit-o pe femeie căzută jos, în faţa uşii. A mutat-o pe pat şi a sunat la 112.

Vecinii povestesc că în jurul orei 06.00 au văzut două ambulanţe, după care au apărut şi poliţiştii.

Din păcate cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru femeie, aceasta fiind decedată, cel mai probabil cu 4-5 ore înainte de a fi găsită. Concubinul le-a spus poliţiştilor că partenera sa de viaţă s-ar fi simţit rău în cursul zilei de sâmbătă.

Trupul neînsufleţit a fost ridicat de Medicina Legală, iar în urma efectuării necropsiei se va stabili cauza decesului. Femeia prezenta la un ochi o echimoză, moartea acesteia fiind considerată suspectă.

Concubinul femeii a fost luat la poliţie pentru audieri.







 

 

Spune-ne opinia ta

Articole similare

Dorohoiancă găsită moartă în casă!

Miercuri, 29 Noiembrie 2017
2018

Botoşăneancă moartă după o lovitură la cap!

Sâmbătă, 9 Septembrie 2017
5826

Botoşăneancă moartă pe casa scării

Luni, 28 August 2017
8122

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce s-a întâmplat cu Ayan după ce a fost găsit. ”A vorbit tot drumul, spunea că a văzut un lup…”

astăzi, 07:38
957

Băiețelul era sprijinit de un copac, epuizat și speriat, în apropierea unei lăcaș de cult, la câțiva kilometri de locul în care fusese văzut ultima dată.Copilul a fost ur...

Doliu în mediul academic, s-a stins un profesor care a pregătit studenți și la Botoșani!

astăzi, 07:10
526

Din rândul universitarilor de la departamentul de Căi de Comunicații și Fundații de la Facultatea de Construcții și Instalații, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Ia...

Calendar ortodox: Îi cinstim pe Sfinţii Mucenici Hrisant şi Daria, Claudiu şi Ilaria; Sfântul Mucenic Marian diaconul (Zi aliturgică. Canonul Mare)

astăzi, 07:00
28

Sfântul Hrisant († 283) era din Egipt, dar s-a mutat la Roma împreună cu tatăl său, Polemon, care era păgân. După ce a învăţat toată filosofia păgână, Hr...