Moarte cumplită la Săveni: un bătrân a fost găsit înecat în apropierea pârâului Başeu
BOTOSANI

Câţiva copii aflaţi la joacă pe malul pârâului Başeu au făcut sâmbătă o descoperire terifiantă: trupul fără viaţă al unui bătrân din Săveni zăcea în apropierea pârâului, într-o zonă mlăştinoasă.

Moarte cumplită la Săveni: un bătrân a fost găsit înecat în apropierea pârâului Başeu

   Foto: arhiva Ştiri.Botoşani.Ro

Un bătrân de aproximativ 70 de ani a fost găsit sâmbătă după prânz de câţiva copii ieşiţi la joacă la malul pârâului Başeu, undeva în spatele unui depozit cu materiale de construcţii.

Copiii au văzut trupul fără viaţă şi au dat alarma, la faţa locului fiind trimise mai multe echipaje de poliţie. La prima vedere, pe trup nu au fost observate urme de violenţă şi nici nu sunt suspiciuni în privinţa săvârşirii unei infracţiuni.

Cunoscut drept consumator de băuturi alcoolice, Vasile A. îşi păşuna vacile pe imaşul din apropierea pârâului. Rudele spun că de vineri a plecat din casă, acestea crezând că se duce la vaci, dar nu s-a mai întors în timpul nopţii.

Trupul fără viaţă a fost ridicat de cei de la Medicina Legală, examenul medico- legal urmând să indice cauza exactă a morţii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Memoria zilei: 145 de ani de la nașterea, la Botoșani, a unuia dintre cei mai mari matematicieni ai lumii!

astăzi, 11:08
117

Dimitrie Pompeiu s-a născut la 22 septembrie 1873 în comuna Broscăuţi (judeţul Botoşani), a urmat şcoala primara şi gimnaziul în Dorohoi şi apoi şcoala normală de institutor...

Mesajul polițiștilor pentru bicicliști: Trecerile de pietoni sunt pentru... pietoni!

astăzi, 10:24
207

În ultima vreme au fost tot mai dese accidentele în care au fost implicați bicicliștii. Pornind de la o întrebare adresată pe Facebook, polițiștii au atras atenția asupra respo...

Aeronava SMURD, chemată pentru o femeie care a suferit un infarct!

Vineri, 21 Septembrie 2018
1106

Medicii din Botoșani au solicitat aeronava sanitară de la Iași pentru a prelua o pacientă aflată în stare gravă. Este vorba despre o femeie în vârstă de 78 de ani, ca...