Moarte cumplită la Săveni: un bătrân a fost găsit înecat în apropierea pârâului Başeu
BOTOSANI

Câţiva copii aflaţi la joacă pe malul pârâului Başeu au făcut sâmbătă o descoperire terifiantă: trupul fără viaţă al unui bătrân din Săveni zăcea în apropierea pârâului, într-o zonă mlăştinoasă.

Moarte cumplită la Săveni: un bătrân a fost găsit înecat în apropierea pârâului Başeu

   Foto: arhiva Ştiri.Botoşani.Ro

Un bătrân de aproximativ 70 de ani a fost găsit sâmbătă după prânz de câţiva copii ieşiţi la joacă la malul pârâului Başeu, undeva în spatele unui depozit cu materiale de construcţii.

Copiii au văzut trupul fără viaţă şi au dat alarma, la faţa locului fiind trimise mai multe echipaje de poliţie. La prima vedere, pe trup nu au fost observate urme de violenţă şi nici nu sunt suspiciuni în privinţa săvârşirii unei infracţiuni.

Cunoscut drept consumator de băuturi alcoolice, Vasile A. îşi păşuna vacile pe imaşul din apropierea pârâului. Rudele spun că de vineri a plecat din casă, acestea crezând că se duce la vaci, dar nu s-a mai întors în timpul nopţii.

Trupul fără viaţă a fost ridicat de cei de la Medicina Legală, examenul medico- legal urmând să indice cauza exactă a morţii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu de simulare a pestei porcine, la Vlădeni!

astăzi, 08:58
63

Joi, Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Botoșani va demara un exerciţiu de simulare a pestei porcine clasice. Prima parte a exercițiului, cea teoretică, va avea l...

Ce a modificat Parlamentul la Codul de procedură penală!

astăzi, 08:47
62

Proiectul de lege pentru modificarea și completarea Codului de procedură penală a intrat luni seara la votul final în Camera Deputaților și a primit aprobarea majorității parlamentarilor,...

"Noile ideologii" și sistemul de valori al familiei "ce trebuie regândit"

astăzi, 08:27
79

Săptămâna trecută, Ministerul Educației Naționale ne-a adus în sfârșit la cunoștință ce consideră el ca fiind „o necesitate imediată” în școala rom&acir...