Moarte cumplită la Săveni: un bătrân a fost găsit înecat în apropierea pârâului Başeu
BOTOSANI

Câţiva copii aflaţi la joacă pe malul pârâului Başeu au făcut sâmbătă o descoperire terifiantă: trupul fără viaţă al unui bătrân din Săveni zăcea în apropierea pârâului, într-o zonă mlăştinoasă.

Moarte cumplită la Săveni: un bătrân a fost găsit înecat în apropierea pârâului Başeu

   Foto: arhiva Ştiri.Botoşani.Ro

Un bătrân de aproximativ 70 de ani a fost găsit sâmbătă după prânz de câţiva copii ieşiţi la joacă la malul pârâului Başeu, undeva în spatele unui depozit cu materiale de construcţii.

Copiii au văzut trupul fără viaţă şi au dat alarma, la faţa locului fiind trimise mai multe echipaje de poliţie. La prima vedere, pe trup nu au fost observate urme de violenţă şi nici nu sunt suspiciuni în privinţa săvârşirii unei infracţiuni.

Cunoscut drept consumator de băuturi alcoolice, Vasile A. îşi păşuna vacile pe imaşul din apropierea pârâului. Rudele spun că de vineri a plecat din casă, acestea crezând că se duce la vaci, dar nu s-a mai întors în timpul nopţii.

Trupul fără viaţă a fost ridicat de cei de la Medicina Legală, examenul medico- legal urmând să indice cauza exactă a morţii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bătaie între elevi terminată la spital. Victima a fost transferată la Iaşi

Miercuri, 21 Februarie 2018
4115

Incidentul a avut loc, miercuri la prânz, în cadrul Şcolii de Cooperaţie când doi elevi de clasa a IX-a s-au luat la bătaie în toaleta băieţilor.S-au îmbrâ...

Zeci de cazuri de gripă depistate în Botoşani

Miercuri, 21 Februarie 2018
386

Numai în ultima săptămână medicii au raportat 45 de cazuri de gripă la nivelul judeţului, în toatl în acest an fiind raportate 49 din cele 520 raportate la nivel naţional...

Procurorii din toată ţara, verificaţi de şefi la conduita în raport cu justiţiabilii

Miercuri, 21 Februarie 2018
189

Decizia vine după ce mass-media a semnalat posibile abateri de la Codul deontologic al judecătorilor și procurorilor în relaţia cu justiţiabilii. Controlul va avea ca scop ide...