Moarte cumplită la Săveni: un bătrân a fost găsit înecat în apropierea pârâului Başeu
BOTOSANI

Câţiva copii aflaţi la joacă pe malul pârâului Başeu au făcut sâmbătă o descoperire terifiantă: trupul fără viaţă al unui bătrân din Săveni zăcea în apropierea pârâului, într-o zonă mlăştinoasă.

Moarte cumplită la Săveni: un bătrân a fost găsit înecat în apropierea pârâului Başeu

   Foto: arhiva Ştiri.Botoşani.Ro

Un bătrân de aproximativ 70 de ani a fost găsit sâmbătă după prânz de câţiva copii ieşiţi la joacă la malul pârâului Başeu, undeva în spatele unui depozit cu materiale de construcţii.

Copiii au văzut trupul fără viaţă şi au dat alarma, la faţa locului fiind trimise mai multe echipaje de poliţie. La prima vedere, pe trup nu au fost observate urme de violenţă şi nici nu sunt suspiciuni în privinţa săvârşirii unei infracţiuni.

Cunoscut drept consumator de băuturi alcoolice, Vasile A. îşi păşuna vacile pe imaşul din apropierea pârâului. Rudele spun că de vineri a plecat din casă, acestea crezând că se duce la vaci, dar nu s-a mai întors în timpul nopţii.

Trupul fără viaţă a fost ridicat de cei de la Medicina Legală, examenul medico- legal urmând să indice cauza exactă a morţii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Festivalul de datini și obiceiuri de iarnă "Din străbuni, din oameni buni…" - Programul manifestării!

astăzi, 09:36
107

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Botoșani, organizează Festivalul de da...

Mai multe localităţi din judeţul Botoşani, sub avertizare Cod Galben!

astăzi, 09:26
329

Meterologii au emis, joi dimineaţă, o avertizare Cod Galben pentru mai multe localităţi din judeţul Botoşani. Vizate sunt:Darabani, Ștefănești, Adășeni, Avrămeni, Concești, Coțu...

Două femei rănite pe trecerea de pietoni!

astăzi, 09:24
77

Miercuri, un bărbat de 29 de ani, din municipiul Dorohoi, se deplasa cu un autoturism pe strada D. Pompeiu din localitate. la un moment dat, pentru că nu a acordat prioritate la schimbarea...