Moarte cumplită la Săveni: un bătrân a fost găsit înecat în apropierea pârâului Başeu
BOTOSANI

Câţiva copii aflaţi la joacă pe malul pârâului Başeu au făcut sâmbătă o descoperire terifiantă: trupul fără viaţă al unui bătrân din Săveni zăcea în apropierea pârâului, într-o zonă mlăştinoasă.

Moarte cumplită la Săveni: un bătrân a fost găsit înecat în apropierea pârâului Başeu

   Foto: arhiva Ştiri.Botoşani.Ro

Un bătrân de aproximativ 70 de ani a fost găsit sâmbătă după prânz de câţiva copii ieşiţi la joacă la malul pârâului Başeu, undeva în spatele unui depozit cu materiale de construcţii.

Copiii au văzut trupul fără viaţă şi au dat alarma, la faţa locului fiind trimise mai multe echipaje de poliţie. La prima vedere, pe trup nu au fost observate urme de violenţă şi nici nu sunt suspiciuni în privinţa săvârşirii unei infracţiuni.

Cunoscut drept consumator de băuturi alcoolice, Vasile A. îşi păşuna vacile pe imaşul din apropierea pârâului. Rudele spun că de vineri a plecat din casă, acestea crezând că se duce la vaci, dar nu s-a mai întors în timpul nopţii.

Trupul fără viaţă a fost ridicat de cei de la Medicina Legală, examenul medico- legal urmând să indice cauza exactă a morţii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
628

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
83

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
112

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...