Minor prins la volan, oprit de poliţişti şi transportat la spital!

Un puşti de 17 ani din Suceava s-a ales cu dosar penal dar şi cu spitalizare, după ce şi-a permis o „aventură” pe patru roţi la Baranca.

Minor prins la volan, oprit de poliţişti şi transportat la spital!

   Foto: arhiva Ştiri.Botoşani.Ro

Sâmbătă seară, o patrulă mixtă formată din poliţişti ai Secţiei 7 Poliţie Rurală Darabani şi ai Sectorului Poliţiei de Frontieră Darabani au încercat să oprească autoturism care rula pe drumul comunal DC 83 A, în localitatea Baranca din comuna Hudeşti.

Şoferul autoturismului a ignorat însă semnalele poliţiştilor şi şi-a continuat deplasarea, cu poliţiştii pe urme. Urmărit de poliţişti, şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a izbit într-un gard, apoi a ieşit din maşină şi a fugit. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au aflat că autoturismul era condusă de un adolescent de 17 ani, din comuna Zvoriştea, judeţul Suceava, puştiul fiind găsit de poliţişti la locuinţa persoanei de la care a achiziţionat vehiculul.

La vederea poliţiştilor, adolescentul şi-a adus aminte că a fost rănit în accident, astfel că a fost solicitată intervenţia unui echipaj medical care l-a transportat la Spitalul Municipal Dorohoi, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Totodată, puştiul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere și vătămare corporală din culpă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod Galben pentru județul Botoșani, în această dimineață!

astăzi, 07:49
453

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o atenționare de tip Cod Galben pentru județul Botoșani.Astfel, până la ora 10.00, județul Botoșani se a...

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
146

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
385

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...