Mesaje dure, pe rețelele de socializare, pentru prietena adolescentului suspect în cazul omorului de la Pacea!

Mesaje dure, pe rețelele de socializare, pentru prietena adolescentului suspect în cazul omorului de la Pacea!

Imediat după ce în presă au apărut fotografii ale minorului reținut în cazul omorului de la Pacea, precum și numele acestuia, internauții au început să posteze pe pagina acestuia mesaje extrem de dure. Adolescentul este reținut de aseară, el fiind audiat și, conform unor surse, și-ar fi recunoscut fapta. 

Postările, care curg de câteva ore bune pe pagina minorului, înfierează cumplita faptă, dar adresează injurii și fetei cu care băiatul era într-o relație, mai ales după ce în presă au apărut și fotografii în care apare și chipul fetei.

De asemenea, pe rețelele de socializare apare și un mesaj care i-ar fi aparținut adolescentului, prin care acesta își lua rămas bun de la cei cunoscuți, anunțând că își va pune capăt zilelor. Cei care îl cunosc spun că mesajul a fost scris în urmă cu câteva zile, dar că a fost șters la nicio oră de la postare. 

Anchetatorii au reușit să îl identifice, miercuri seara, la scurt timp după ce a făptuit oribila crimă de la Pacea. El a înjunghiat-o pe Petronela, elevă la Colegiul Economic Botoșani. Oamenii legii au constatat că fata are zeci de lovituri de cuțit pe corp, orice șansă de supraviețuire fiindu-i anulată. 

Furia internauților este accentuată și de faptul că, după postările de pe rețelele de socializare, tânărul i-ar fi transmis mesaje de iubire prietenei sale chiar și după ce ar fi comis crima.


În acest timp, într-o clasă de la Colegiul Economic Botoșani, lumânările ard necontenit, iar colegii fetei ucise nu își pot reveni încă din șoc. Petronela a ajuns în liceul lor în acest an, ea fiind transferată de la liceul din Ștefănești. Colegii spun despre ea că era o fată cuminte și bună. Chiar dacă nu avea rezultate excepționale la învățătură, era o elevă care nu făcea probleme nici în clasă, nici între prieteni.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Școala performanței: Elevii din Botoșani au participat la Concursul Județean ”Ioan Țicalo”

astăzi, 12:45
26

Obiectivul principal al concursului este de a încuraja dezvoltarea spiritului de competiție și a interesului pentru studiul limbii și literaturii române și al matematicii, evaluarea co...

Atenție, părinți! Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, medicii l-au resuscitat două ore în zadar!

astăzi, 12:17
1622

Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, luni noaptea, în jurul orei 22:00.Tragedia s-a petrecut la Pașcani. Adolescentul a ajuns la Spitalul Municipal de Urgență din Pa...

Tribunalul Botoșani invită instituțiile interesate să preia fără plată mijloace fixe sau obiecte de inventar!

astăzi, 11:48
156

Potrivit adresei Tribunalului Botoșani, ”bunurile aprobate pentru casare/declasare nu sunt în stare de funcționare, dar pot fi utilizate ca piese de schimb sau date alte întrebuin...