Ultima călătorie a unui botoșănean: Și-a pierdut cunoștința în maxi-taxi, iar medicii nu au reușit să îl readucă la viață!

Ultima călătorie a unui botoșănean: Și-a pierdut cunoștința în maxi-taxi, iar medicii nu au reușit să îl readucă la viață!

Călătorii aflați într-un maxi-taxi au sunat la 112 după ce unui bărbat i s-a făcut rău în timpul călătoriei, acesta pierzându-și cunoștința.

Cum mașina în care se petrecea incidentul trecea chiar prin apropierea sediului ISU, acolo unde se află și dispeceratul 112 coordonat de un medic, bărbatul a avut parte de îngrijire rapidă și de specialitate, la fața locului ajungând și echipajul de prim ajutor al SMURD. 

La puțin timp, pacientul în vârstă de 70 de ani a beneficiat și de îngrijirile echipajului de terapie intensivă mobilă (TIM), cadrele medicale continuând manevrele de resuscitare.

Bărbatul a fost transportat apoi la Unitatea de Primire a Urgențelor, însă, în ciuda eforturilor tuturor cadrelor medicale, pasagerul nu a supraviețuit, medicii fiind nevoiți să declare decesul. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foşti soţi obligaţi să facă afaceri împreună, deşi nu vor acest lucru

Duminică, 22 Aprilie 2018
377

Cei doi soţi au înfiinţat, în 2014, o firmă, însă la un an au divorţat. Soţia, care avea calitatea de administrator în cadrul societăţii, a vrut să se retragă di...

Subofițer din Botoșani, pe prima treaptă a podiumului la Cupa Forţelor Terestre la Tir!

Duminică, 22 Aprilie 2018
194

Subofiţeri şi soldaţi/gradaţi profesionişti din structurile subordonate Brigăzii 15 Mecanizate "Podu Înalt" au participat la un concurs de tragere desfăşurat &ic...

Un comerciant a fost sancţionat cu amendă maximă pentru că nu a afişat preţul la 20 de şosete

Duminică, 22 Aprilie 2018
326

Poliţistul a efectuat controlul la un stand dintr-un complex comercial din municipiul Botoşani şi, pe lângă neregulile cu şosetele, a găsit şi un pachet de făină expirat de trei s...