Ultima călătorie a unui botoșănean: Și-a pierdut cunoștința în maxi-taxi, iar medicii nu au reușit să îl readucă la viață!

Ultima călătorie a unui botoșănean: Și-a pierdut cunoștința în maxi-taxi, iar medicii nu au reușit să îl readucă la viață!

Călătorii aflați într-un maxi-taxi au sunat la 112 după ce unui bărbat i s-a făcut rău în timpul călătoriei, acesta pierzându-și cunoștința.

Cum mașina în care se petrecea incidentul trecea chiar prin apropierea sediului ISU, acolo unde se află și dispeceratul 112 coordonat de un medic, bărbatul a avut parte de îngrijire rapidă și de specialitate, la fața locului ajungând și echipajul de prim ajutor al SMURD. 

La puțin timp, pacientul în vârstă de 70 de ani a beneficiat și de îngrijirile echipajului de terapie intensivă mobilă (TIM), cadrele medicale continuând manevrele de resuscitare.

Bărbatul a fost transportat apoi la Unitatea de Primire a Urgențelor, însă, în ciuda eforturilor tuturor cadrelor medicale, pasagerul nu a supraviețuit, medicii fiind nevoiți să declare decesul. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Propunere interesantă pentru Gigi Becali: "Sunt foarte buni! Să-i ia la pachet"

astăzi, 20:18
60

Fostul jucător al FCSB-ului, Cătălin Golofca, îl sfătuieşte pe Gigi Becali să îi transfere pe colegii lui de la FC Botoşani, Andrei Burcă şi Andrei Miron, pentru a rezolva problem...

ISU Botoșani: Atenţie! Neglijenţa poate ucide!

astăzi, 19:58
61

Nerespectarea normelor de prevenire şi stingere a incendiilor în locuinţele botoşănenilor a provocat, în ultima lună si jumătate, decesul a cinci persoane. Dramele, generate de ...

Un deputat propune zile libere pentru părinți în zilele în care școlile sunt închise

astăzi, 19:15
80

Deputatul ALDE Marian Cucşa vrea să depună în Parlament o inițiativă prin care în situaţiile în care sunt închise şcolile unul dintre părinţi să aibă liber de la ser...