Ultima călătorie a unui botoșănean: Și-a pierdut cunoștința în maxi-taxi, iar medicii nu au reușit să îl readucă la viață!

Ultima călătorie a unui botoșănean: Și-a pierdut cunoștința în maxi-taxi, iar medicii nu au reușit să îl readucă la viață!

Călătorii aflați într-un maxi-taxi au sunat la 112 după ce unui bărbat i s-a făcut rău în timpul călătoriei, acesta pierzându-și cunoștința.

Cum mașina în care se petrecea incidentul trecea chiar prin apropierea sediului ISU, acolo unde se află și dispeceratul 112 coordonat de un medic, bărbatul a avut parte de îngrijire rapidă și de specialitate, la fața locului ajungând și echipajul de prim ajutor al SMURD. 

La puțin timp, pacientul în vârstă de 70 de ani a beneficiat și de îngrijirile echipajului de terapie intensivă mobilă (TIM), cadrele medicale continuând manevrele de resuscitare.

Bărbatul a fost transportat apoi la Unitatea de Primire a Urgențelor, însă, în ciuda eforturilor tuturor cadrelor medicale, pasagerul nu a supraviețuit, medicii fiind nevoiți să declare decesul. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Instruiri cu primarii şi secretarii din judeţ în vederea organizării alegerilor europarlamentare

astăzi, 16:41
88

Timp de două zile, Instituţia Prefectului a organizat şedinţe de instruire a primarilor şi secretarilor unităţilor administrativ- teritoriale din judeţ, în vederea bunei organizări a al...

Vineri: Se întrerupe apa în centrul municipiului Botoșani!

astăzi, 15:24
1192

S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani anunță întreruperea furnizării apei vineri, 22 martie 2019, între orele 09:00 – 14:00, în vederea efectuării unor lucrări de întreţ...

Grefierii anunță un miting de amploare în fața Guvernului, urmat de proteste pe termen nedeterminat!

astăzi, 15:14
77

Mai multe organizatii sindicale ale grefierilor care reprezinta aproximativ 8.000 de angajati in personalul auxiliar de specialitate din instante anunta ca vineri vor organiza un miting de amploare, c...