Ultima călătorie a unui botoșănean: Și-a pierdut cunoștința în maxi-taxi, iar medicii nu au reușit să îl readucă la viață!

Ultima călătorie a unui botoșănean: Și-a pierdut cunoștința în maxi-taxi, iar medicii nu au reușit să îl readucă la viață!

Călătorii aflați într-un maxi-taxi au sunat la 112 după ce unui bărbat i s-a făcut rău în timpul călătoriei, acesta pierzându-și cunoștința.

Cum mașina în care se petrecea incidentul trecea chiar prin apropierea sediului ISU, acolo unde se află și dispeceratul 112 coordonat de un medic, bărbatul a avut parte de îngrijire rapidă și de specialitate, la fața locului ajungând și echipajul de prim ajutor al SMURD. 

La puțin timp, pacientul în vârstă de 70 de ani a beneficiat și de îngrijirile echipajului de terapie intensivă mobilă (TIM), cadrele medicale continuând manevrele de resuscitare.

Bărbatul a fost transportat apoi la Unitatea de Primire a Urgențelor, însă, în ciuda eforturilor tuturor cadrelor medicale, pasagerul nu a supraviețuit, medicii fiind nevoiți să declare decesul. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Avocat Marina-Ioana Alexandru: Despre inițierea copiilor în ideologia de gen

astăzi, 08:22
83

Strategia națională de (re)educare parentală a fost doar aparent retrasă și neasumată de către Ministerul Educației Naționale – contrar răspunsului oficial dat societății civile. Cu ...

"Dragă șoferule, ce facem noi nu se numește pândă...". Ce au răspuns șoferii!

astăzi, 07:51
163

Poliția Română a postat pe pagina oficială de Facebook un mesaj pentru conducătorii auto legat de prezența radarelor în trafic. Reprezentanții Poliției spun că se acționează spre...

Angajații unei instituții din Botoșani se pregătesc de grevă generală!

astăzi, 07:12
810

Consilierii de probaţiune din Capitală şi din şapte judeţe, au intrat miercuri în grevă generală, fiind nemulţumiţi de faptul că nu le-au fost rezolvate problemele de natură salarial...